· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Милицу Тодоровић разоткриле комшије: Ево са којим бившим дечком је виђају

Комшије Милицу Тодоровић често виђају у друштву бившег дечка

1630156039_milica.jpg
Фото: Атаимагес

Певачица Милица Тодоровић станује у елитном крају Београда, а сада су њене комшије откриле каква је она када се камере угасе.

Прочитајте још: ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Већина га зна као врхунског глумца, али 70-их се није одвајао од гитаре! (ФОТО)

- Она је изузетно културна и фина, обзирна је према комшијама и никад проблем није направила, увек је спремна да пружи помоћ. Васпитана је, застане да се јави и има лепу реч за свакога. Сви у комшилуку је волимо, јер је увек расположена и љубазна, приступачна. Никад се није понашала као звезда, а много је познатија од свих оних уображених који не умеју ни добар дан да кажу. Баш зато се питам, како то да нема младића и да је сама? Желим јој да убрзо пронађе своју срећу, заслужује доброг партнера поред себе. После Петра Стругарра нисмо је видели са неким младићем - открива старија госпођа, док девојка која станује у згради у којој Милица има стан тврди да је певачицу виђала са бившим дечком, братом Саше Ковачевића.

Често је у друштву Радета Ковачевића

 - Милицу виђам често по крају, док иде у радњу или пије пиће у кафићу. Приземна је и потпуно опуштена, не излази нашминкана и дотерана, већ као и сви остали. Посебно ме је изненадило кад сам је угледала како у ресторану са бившим пије кафу. Ту је био Раде, чак и његова мајка. Делује да су остали у скроз коректном односу, смејали су се и ћаскали, али никакве блискости није било. Очигледно је да су остали добри пријатељи, што се ретко дешава након љубави - каже она и додаје:

 

- Дружи се и са Стеваном Анђелковићем, стално их виђам заједно. Доста је смршала, баш је згодна, никад није изгледала овако добро. Мада увек је она била слатка, њен осмех и енергија купују људе. Милици породица често дође, препознам их јер их она качи на друштвеним мрежама. Сви су нормални људи, изађу испред да шетају пса, па проћаскају са суседима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.