Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧНО

МИЛО се храни ЗДРАВИЈЕ од људи, има 80 килограма, и он је НЕСВАКИДАШЊИ кућни љубимац (ФОТО)

Јутјуберка и њен вереник тврде како им је необични кућни љубимац помогао током изолације јер је јако смирена животиња.

1603893949_Capturepig.JPG
Oglas

Симоне Партнер (28), инфлуенсерка из Енглеске, одрасла је на фарми и одувек је хтела да има свињу за кућног љубимца, а пре три и по године остварила је тај сан. Купила је своју кућу, а затим и малену свињу за 500 фунти (око 65 000 динара) и назвала га је Мило.

Али Мило је нарастао и сада тежи око 80 килограма, али Симоне тврди како је он савршен кућни љубимац и да се одлично слаже са својом "сестром" Брооке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOOK AT HIM 🐷. He’s now coming up to his 2nd birthday and he’s already such a little character. I was doing some outfit shots and he came and did this little pose. Usually he lifts his head like this when he wants a little kiss on the nose ❤️. For those wondering, Milo is now fully grown and won’t get any bigger. There’s no such thing as ‘micro pig’ but he’s in fact a ‘mini pig’ 😊. If he was an ‘actual pig’ he would be so much bigger than this 🐖. Normal pigs have longer ears and curly tails, whereas mini pigs tend to have smaller ears and straighter tails 😊. We adore our little Milo so so much 💗. . Outfit 👉🏼 please see my stories, or, my fashion highlight. . . . . #ootd #outfitoftheday #mirrorpic #minipig #milo #miniaturepig #pigsofinstagram

Објава коју дели E L T O R I A (@eltoria) дана

- Људи мисле да вереник Јое и ја нисмо нормални, посебно када виде Милоа како срећно трчи по нашем дворишту. Али већина је фасцинирана њиме и увек питају могу ли да дођу да га виде. Питају нас и могу ли да га одведу у шетњу, али за то је потребна посебна дозвола, веровали или не - објасниле је јутјуберка.

Пар је због свог кућног љубимца избацио сланину из прехране, тврдећи како не могу да једу свињетину јер им је Мило попут сина.

Прочитајте још: Јака, са снегом или слаба? Да ли сте знали да нам ОПАДАЊЕ ЛИШЋА говори каква ће бити ЗИМА?

С друге стране, Мило се држи своје здраве исхране. Једе сваки дан у исто време, а обично се ради о свежем воћу, поврћу и посебној храни за свиње.

Свакодневна рутина

- Уредан је и научен на кућу, али воли да донесе сламу из свог кревета коју увек чистим за њим. У дворишту има своју кућицу у којој спава ноћу, али већином заспи на кревету, умотан у јастуке, ћебе и играчке. Тамо може сатима да спава. Живи заиста лагодним животом - објаснила је Симоне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💔 еверyоне wисх мy боy а спеедy рецоверy 💔 Мило тхе 🐷 хад то бе пут то слееп 😴 wхилст тхе ветс дид соме процедурес он хим. . Хе’с ноw аwаке, феелинг верy друнк, бут муммy анд даддy аре хере то нурсе хим бацк то хис нормал селф. Лотс оф апплес фор хим фор беинг а гоод боy! 🍏🍎. . Пс, yес хе’с лаyинг ин хис мермаид бланкет 😂. . . . . #пигсофинстаграм #петсофинстаграм #пиг #пигс #минитурепигс

Објава коју дели Е Л Т О Р И А (@елториа) дана

Пар тврди како им је Мило помогао да остану опуштени током пандемије јер је јако смирена животиња.

Његов уобичајени дан укључује устајање из кревета, одлазак на посебно место за вршење нужде у њиховом дворишту, затим доручак, па јутарње спавање на тепиху. Било каква промена у распореду натераће га на гласно приговарање.

Прочитајте још: Да ли знате шта је АКВАСКЕЈПИНГ и због чега постаје све ПОПУЛАРНИЈИ?

Пар највише воли "лење недеље" када се с њим мазе на кревету.

- Једина иритантна навика му је да чисти зубе док се опушта, што звучи попут машине за прање веша и може вас излудети - признала је Симоне.

Прочитајте још: НЕ уздржавајте се од СОЧНИХ ПСОВКИ, јер су здраве, поготово на ОВОМ МЕСТУ

Мило такође воли да се сунча, па власници морају да га редовно мажу кремом за сунчање како не би изгорео.

Симоне тврди како су свиње одлични кућни љубимци јер су изузетно интелигентне, имају занимљиву личност и добро реагују на људе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas