· · Коментари: 0
Одмор

МИРНИ СЕПТЕМБАР У БОДРУМУ: Није касно да резервишете своје летовање (ФОТО)

Бодрум је прави драгуљ Егејске ривијере, који вам препоручујемо да посетите и сами се уверите у његове лепоте.

1597745325_Lujo-Bodrum-GLAVNA.jpg
Фото: Промо

Неодољиви град у луци, елегантан и луксузан, али истовремено и традиционалан и историјски, пријатно ће вас изненадити. За потпуни ужитак, на обали града се простире импозантан избор комфорних и луксузних хотела, а на вама је само да изаберете онај који је баш по вашој мери. У септембру, на измаку лета, када сунце постане милосрдније, али и даље греје море, када умине гужва на пешчаним плажама, тада је право време да се упознате са Бодрумом, један на један.

Фото: Промо

Хотел Лујо 5* налази се на 20 километара од центра Бодрума и 15 километара од аеродрома, потпуно јединствен и један од најекслузивнијих хотела у Турској. Препустите се потпуном луксузу у интимности хотела, сакривеног међу бајковитим брдашцима и зеленим крошњама. Допустите да вас очара својим комфором и природним бојама, савршено уклопљен у своју околину, пружајући вам спектакуларан поглед на Егејско море. Одлучите се за хотел који је све подредио само вашем уживању, задовољству и испуњавању свих жеља, да би вам одмор протекао баш онако како сте замислили.

Фото: Промо

Било да идете на породични одмор са децом, или бисте да доживите незабораван медени месец, да се добро забавите или једноставно одморите у миру и тишини, хотел Лујо 5* ће искројити боравак по вашој мери. Отворен у мају 2018. године, располаже са 10 типова соба са директним или делимичним погледом на море, које су распоређене у 13 четвороспратних блокова. Гостима је на располагању 9 базена, 7 а ла царте ресторана, 11 барова, затворени базен, фитнес центар, парно купатило, сауна, слана соба и још много тога. За најмлађе ту су дечији базен, аква парк, „Кијо Цлуб“, мини диско и игралиште. Хотел има две прелепе плаже са белим песком и понтоном површине 1.850м2. Услуга хотела је луxурy алл инцлусиве, што значи да ни у једном моменту не морате да бринете да ће вам нешто недостајати, јер ће о томе бринути бескрајно услужно особље хотела.

Фото: Промо

Препоручујемо вам да се лично уверите у удобност хотела Лујо 5*, а први корак ка томе је да се распитате о свим детаљима у агенцији „1А Травел”, где можете добити све додатне информације и направити прави избор за ваше летовање. Уколико, из било ког разлога, не замишљате себе у Бодруму или у овом хотелу, можда је неки од хотела у Египту или на другом делу обале Турске, бољи избор за вас.

Фото: Промо

Новина агенције је опција онлине резервације на званичном сајту, што је одлична уштеда времена и најбржи начин резервације. За сва питања можете позвати и контакт центар на 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм.

Фото: Промо

За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.