· · Коментари: 0
ТВ ХЕПИ

Мит или истина: Саша Боројевић у недељу од 20.50 на ТВ Хепи

Емисија која руши митове и предрасуде ексклузивно на ТВ Хаппy: "Теорија завере?" (ВЕЧЕРАС, 20:50)

1611988802_TEORIJA-ZAVERE-promo-v2_nedelja-20h50m.00_00_55_23.Still001.jpg
Фото: Хепи

О чему се прича, а шта се поуздано зна?

Шта је истина, а шта само политички конспирационизам?

Емисија која ће вас оставити без даха и открити прву истину о феноменима кроз доказе, чињенице и мишљење стручњака.

Истраживања су показала да више од трећине светског ставовништва верује у неку теорију завере, а Саша Боројевић , заједно са својим гостима покушаће да одгоднетне оне најраспрострањеније.

Сензационалистички наслови у медијима, политизација свих битних питања, допринели су томе да Западни Балкан постане плодно тло за ширење теорија завере који су у рукама моћника постале опасно оружје за управљање масом.

Саша Боројевић,у недељу од 20.50 на ТВ Хепи, у премијерној епизоди поставља питање "Цовид - вирус или биолошки рат" на које ће покушати да одговори са саговорницима проф. др Бранимиром Несторовићем, професором др Алеком Рачићем и новинарком и  продуценткињом Весном Југовић.

Путем скајпа ће се из Париза укључити новинар и писац Слободан Деспот, а ексклузивна изјава познатог антиглобалисте и борца за истину , Џулијана Асанжа, никога неће оставити равнодушним.

Поред њега ексклузивну изјаву ће дати и научник из Москве , проф. др Сергеј Бољевић.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.