Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСВАКИДАШЊЕ

Млада жена подигла ТУЖБУ против партнера, а разлог је ШОКАНТАН!

Оваква прича не среће се сваког дана.

1607677389_Depositphotos_271809306_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Неки парови се никада ни не венчају, јер сматрају да брак није потврда њихове љубави и да папир ништа неће променити. 

Али има ситуација када такво размишљање није обострано, и када једна страна жели нешто више.

Прочитајте још: Да ли ће жена бити СТРАСТВЕНА У КРЕВЕТУ? Мушкарци на ОВЕ НАЧИНЕ откривају сексуалност партнерке

Једна жена открила је шта је она урадила у ситуацији где је она желела промену. Гертруде Нгома и Херберт Салалики заједно су чак осам година, а Херберт је одувек тврдио да жели да се ожени. Међутим, до просидбе још увек није дошло. Младој жениј је досадило чекање, па је одлучила да ствар преузме у своје руке. Наиме, она га није запросила, него чак напротив - подигла тужбу против њега!

У суду им је речено да приватне проблеме решавају код куће!

Ова двадесетосмогодишњакиња тужила је дечка због њиховог тренутног љубавног стања. На суду је рекла да није сигурна шта он жели од њиховог односа и да је време да се изјасни.

Прочитајте још: Савладајте ФРАНЦУСКИ ПОЉУБАЦ до савршенства

- Никада није био озбиљан и зато сам га довела овде. Заслужујем да знам како ће да изгледа наша будућност - рекла је.

Херберт је у своју одбрану рекао да му девојка не пружа довољно пажње и да је то главни разлог зашто је није запросио.

Прочитајте још: РАЗВОД ИЛИ НЕ? 11 разлога зашто је боље бити сам него у лошем браку

Они имају и дете, али та чињеница није занимала суд, који ништа посебно није могао да предузме. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas