Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ

Младић од кога СТРЕПЕ светске звезде! Погледајте како тоалете са црвеног тепиха изгледају из МУШКЕ перспективе (ФОТО/ВИДЕО)

Популарни италијански блогер Емануеле Ферари достигао је светску славу својом необичном маштом...

1618602158_kim-kiwi.png
Фото: InstagramScreenShot/_emilife
Oglas

Модне варијације и необични комади које познате светске звезде могу да понесу непрестана су инспирација за хиљаде девојкама, које у њима траже савршене комаде које ће и саме носити и у којима виде своје идоле.

Прочитајте још: ШОК: Бред Пит завршио у инвалидским колицима! Сви се питају шта се догодило са славним глумцем (ФОТО)

Ипак, модни трендови и модни фрикови нису само инспирација женама, већ и једном мушкарцу који је постао права сензација на друштвеним мрежама након што је покушао да представи како ти необични комади које носе славне личности изгледају из перспективе једном сасвим обичног мушкарца, у овом случају младића са бујном маштом.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Прочитајте још: "Господине Шварценегер, можете ли молим вас...": Славни глумац пружио ЗЛАТА ВРЕДАН САВЕТ момку који има проблем са ДЕПРЕСИЈОМ (ВИДЕО)

Вечита инспирација овом младом блогеру из Италије, Емануелу Ферарију су управо и највћа ријалити звезда 21. века Ким Кардашијан и цела њена породица. Наиме, они непрестано покушавају да буду иновативни, да понесу неке модне комада које до тада нико други није. 

Прочитајте још: Стаљинов САН био је да на Арктику роди ЛИМУН, па је Лисенко смислио "ЈАРОВИЗАЦИЈУ"! Онда је настао СКАНДАЛ (ВИДЕО)

Погледајте радове овог младиће и следећи пут приликом избора свог аутфита добро размислите како он можда изгледа из мушке перспективе.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas