Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАУЧНА ИСТРАЖИВАЊА

На који начин користите мобилни телефон? Ево шта то говори о вашем карактеру

Према новим истраживањима, начин на који користимо мобилни телефон може открити каква смо личност

1609260099_mobilni--1-.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Начин на који држимо мобилни телефон, према новим научним истраживањима открива карактер личностиПостоје четири начина држања телефона, а сваки од њих има посебно значење.

Прочитајте још:  СВА ЛЕКОВИТА СВОЈСТВА ЛАВАНДЕ: Биљка коју су са разлогом обожавале наше баке

 

А – Ако држите телефон у једној руци и пишете текст палцем

Ако држите телефон једном руком, то говори о вашој свестраности. Организовани сте и дисциплиновани, увек знате шта је за вас добро, а шта је лоше. Више волите да говорите него да слушате, али нећете намерно никога увредити. Умете да разликујете искрену љубав од претварања. За вољену особу ћете учинити све.

Б – Ако телефон држите у рукама и пишете текст палцем

То показује да желите заштиту, тражите бригу и пажњу. Не волите да показујете осећања и због тога ваш партнер можда осећа недостатак љубави.

Фото: деспоситос

Ц – Телефон држите у рукама, али користите оба палца приликом писања

Нисте баш много срчани, често се бринете и плашите. Потребан вам је партнер који ће вас 100 одсто разумети. Када је уз вас поуздана особа, препуни сте самоуверености. Волите свог изабраника свим срцем и лако заборављате проблеме из прошлости.

Д – Држите телефон једном руком и пишете текст кажипрстом друге руке

Вама је своствено тихо и уравнотежено понашање. Спремни сте да жртвујете све за добро других. Не волите гужву. Више волите мирна и позната места. Такви сте и у љубави – она је за вас тиха лука. Не подносите сузе, нарочито блиских људи. Вољенима опраштате грешке рекордном брзином.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas