· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Моћна РУСКА ТИНКТУРА која чисти крв! Ево која три састојка ће ПРОМЕНИТИ ВАШ живот (РЕЦЕПТ)

Руски лекари пронашли су лек у природи у облику тинктуре, која се састоји од само три састојка која бришу токсине из крви и њеног липидног састава.

1613761089_Depositphotos_18868379_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Ослобађање токсина из организма не подразумева само строге дијете, детоксикације организма или сауне. Токсини су најштетнији уколико се накупљају у крвним судовима, услед чега може доћи до накупљања отрова, таложења шетених супстанци које проузрокују тромбове, али и повишен крвни притисак, лошу мождану циркулацију и коначно, успорен метаболизам због чега се накупљају и масне наслаге у организму и таложе килограми.

Чишћење крвиних судова медицинским лекова може изазвати бројне контраиндикације, посебно узимајући у обзир чињеницу да је њихова примена најчешће дуготрајна, а након тога потенцијално и хронична

Прочитајте још: 6 МАГИЧНИХ КРИСТАЛА: Донеће добре вибрације, позитивну енергију и благостање

Примена лековите тинктуре
Максимална доза напитка је 50 милилитара по 3 пута дневно, пре оброка. Ипак, чишћење крвних судова треба почети са мањим дозама, једном до две кашичице. Ако не постоје непријатности, дозу полако повећавати до неопходне.Трајање третмана је 40 дана. Чишћење крвних судова на овај начин препоручује се да се спроводи једном годишње. Након конзумирања овог напитка, побољшава се циркулација крви и њен липидни састав, нормализује се крвни притисак, побољшава се мождана циркулација и лакше се губе сувишни килограми

Руски лекари пронашли су лек у природи у облику тинктуре, која се састоји од само три састојка која бришу токсине из крви и њеног липидног састава.

Чишћење крвиних судова медицинским лекова може изазвати бројне контраиндикације, посебно узимајући у обзир чињеницу да је њихова примена најчешће дуготрајна, а након тога потенцијално и хронична. Са друге стране, уклањање наслага лошег холестерола и штетних материја из крви уз помоћ народних средстава далеко је сигурније и безопасније, али захтева и пажљив приступ и одабир комбинације лековитих састојака, како не бисмо изазвали негативне ефекте.

Прочитајте још: 6 неочекиваних лекова за ЗУБОБОЉУ: Сви их имамо у кући и невероватно помажу

Зато Руси конзумирање лекова остављају као последњу опцију код решавања неког обољења и прво се обраћају природи. Тако су саставили и тинктуру која успешно ослобађа крв и крве судове од свих токсина, повећава њихову еластичност и препоручује се за редовно чишћење, барем једном или два пута годишње које се може спроводити уз ово лековито средство.

Прочитајте још: Како нанети маскару и снеку према ОБЛИКУ ОЧИЈУ? Савети шминкера

Моћна тинктура састоји се само од линума, белог лука и прокуване тј.дестиловане воде. Ова тинктура користи се у тибетанској и руској народној медицини већ стотинама година.

Рецепт за лековиту Руску тинктуру

Састојци:

  • 4 главице белог лука
  • 4 средња лимуна са кором
  • око 3 литра прокуване воде

Припрема:

Бели лук поделите на режњеве и очистите их. Лимуне прелијте кључалом водом, насецкајте га на кришке, па све заједно самељите.

Самљевену смесу ставите у чисту стаклену теглу од 3литра и прелијте са топлом прокуваном водом, до краја тегле. Поклопите и оставите у фрижидер на 3 дана. Након тога, процедите и чувајте у фрижидеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.