Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛУДА МОДА

МОДА БРИШЕ СВЕ ГРАНИЦЕ: Главни тренд за јесен 2021. године биће МУШКЕ СУКЊЕ (ВИДЕО)

Мушке сукње су један од најпожељнијих одевних комада за 2021. годину према истраживању компаније Лyст, а модне колекције за сезону јесен/зима испуњене су различитим моделима управо овог комада одеће.

1628495576_suknje.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ ДИТА Еyеwеар Пацифиц Нортхwест
Oglas

Иако мушке сукње нису никаква новост, чини се да је постпандемијско време узроковало да модни трендови буду фокусирани на удобност и слободу што је делимично разлог зашто све више мушкараца носи и купује сукње.

Према британском Гуардиану, изненађујући нови тренд одражава како је живот пандемије “ослободио мушкарце стандардних правила одевања”.

Сукње се појављују као нови тренд у мушкој моди јер и сами дизајнери у својим новим колекцијама одражавају “нову стварност” узроковану цовид правилима.

Певач Харрy Стyлес предводник је овог тренда који је додатно учврстио појавивши се на насловници америчког Вога у плетеној сукњи Wалес Боннер и килту Цомме дес Гарцонс, а раније су се у сукњама појавили и Давид Боwие на насловници Тхе Ман Wхо Солд тхе Wорлд, Мицк Јаггер, али и Канyе Wест у кожној сукњи бренда Гивенцхy.

“Кад заборавиш да постоји подела на мушку и женску одећу, кад макнеш та ограничења отвараш простор игре”, рекао је Харрy Стyлес за Вогуе.

Дизајнери као што су Стефан Цооке, Лудовиц де Саинт Сернин и Бурберрy укључили су сукње или хаљине у своје надолазеће колекције за јесен/зиму.

                                       Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas