Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

О, НЕ! У моду се враћају ВРУЋЕ МУШКЕ ПАНТАЛОНЕ и жене НИСУ СРЕЋНЕ због тога

Погледи више неће бити усмерени на бицепсе

sorts.PNG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Wхам!
Oglas

Да се тренд од пре око пола века полако али сигурно враћа у данашњицу није ништа ново. Сведоци смо да девојке носе џинс из 70-их и 80-их година, високи струк и широке ногавице или пак чувене "звонарице".

Прочитајте још: Један трик УШТЕДЕЋЕ вам гомилу новца! Ево како да знате да ли ће вам ШТИКЛЕ бити УДОБНЕ (Фото)

Занимљивост
Овакве мушке панталонице гледали смо у култном споту групе "Wхам!" - "Wаке Ме Уп Бефоре Yоу Го Го"

Мода дефинитивно иде у круг, а да ли ће се некоме завртети у глави док гледа мушкарце у врућим панталоницама, видећемо ускоро!

Наиме, према речима стручњака за моду, минијатурни мушки шортсеви су поново ин.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Како да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

Сви смо навикли да мушкарци лети носе шортсеве, али оне који су до колена, односно прекривају бутине. Овог лета ћемо их ипак виђати у овим кратким варијантама, где ће "севати буткице". Тако да камбек врућих мушких панталоница мења једну важну ствар - сасвим очигледну. Погледи ће сада, када је мушко тело у питању, бити усмерени на њихове ноге.

Прочитајте још: МОГУЋЕ ЈЕ! Следите наша упутства и купите ОНЛАЈН идеалан ПУДЕР

Некада су најгледанији били бисцепи и то због популарних кошуља кратких рукава па су се мушкарци трудили да што боље изгледају у овом одевном комаду.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas