Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тренд

Модна инспирација за кишне дане: Од кабанице до ПВЦ МАНТИЛА 21. ВЕКА (ФОТО)

ПВЦ мантил један је од водећих модних "изума", елегантна заштита од кише је ту.

1620888398_Depositphotos_212265018_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У календарима је увелико пролеће, али наши погледи кроз прозор то баш и не потврђују. Ипак не треба да будемо обесхрабрени, бар када је реч о моди. Имамо идеју како да закорачите у кишни дан са осмехом на лицу. Данас имате прилику да упркос тмурним облацима носите најсветлију, најшаренију кабаницу или тако сјајан кишни матил да је немогуће да останете непримећени.

Од кабанице до ПВЦ мантила

Уколико баш не волите кишу увек можете да помислите како је становницима Енглеске, земљи познатој по највећем броју кишних дана у години. Историчари моде тврде да је Чарлс Мекинтош 1823. године произвео прву кишну кабаницу. Добио је идеју да направи водоотпорну тканину тако што је између две памучне тканине ставио слој гуме. Одатле кабаница одлази у свет и постаје не само део заштите од кише већ и део моде.

Прочитајте још: ШАНЕЛ враћа некадашни велики тренд: Модна кућа помера трендове када је шминка у питању (ВИДЕО)

Два века касније мода иде у корак са временом и жељама купаца. Тако настају популарни ПВЦ мантили. Појавили су се недавно, многе познате дизајнерске куће уврстиле су их у део кишне моде, а све више видимо да су пронашли и свој пут до ормара.

Прочитајте још: Знате ли шта је ПОПЛИН хаљина коју можете комбиновати уз све? (ФОТО/ВИДЕО)

Изгледају веома елегантно и софистицирано, а и поуздана су заштита од кише. Има их у различитим бојама и дезенима. Уколико сте за минимализам беж би могао да буде прави избор који је изузетно популаран ове сезоне, а можете их пронаћи и у јарким бојама попут црвене, жуте и зелене.

Уз гумене чизме најсигурњи су рецепт за борбу против кише. Њн можете да носите уз панталоне ужих ногавица без бриге од тога да постану мокре. Недостаје вам још омиљена боја кишобрана и спремни сте да закорачите у кишни дан који уопште не мора да буде тако досадан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas