Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

МОГЛА ЈЕ ДА ПОСТАНЕ МИЛИОНЕРКА: Ово је бивши дечко Драгане Мићаловић, а његовог БРАТА зна цео свет! (ФОТО)

Љубавни живот Драгане Мићаловић у последњих неколико месеци потпуна је мистерија, како је глумица фокусирана на своју каријеру, а ево којег мушкарца је лудо волела и шушкало је да ће чак и стати пред олтар са њим.

1628059697_deagana-micalovic.jpg
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/хипокампелефентокамела
Oglas

Глумица Драгана Мићаловић ретко коментарише свој љубавни живот, сходно томе што жели да фокус пре свега буде на њеном раду и уметничком стваралаштву. Пре неколико месеци, Драгана је раскинула дугогодишњу везу са партнером, бизнисменом Стеваном Пурићем, тихо и без икакве помпе.

Међутим, љубавни живот Драгане Мићаловић одувек је био интригантан и тема штампе, а посебно је била у центру пажње њена веза са братом Новака Ђоковића, Марком, пре неколико година, пре него што је упознала Стевана.

Драгана Мићаловић и Марко Ђоковић заинтересовали су јавност, када су своју везу озваничили појављивањем на премијери филма "Монтевидео, бог те видео" давне 2011. године и тада су сви блицеви фотоапарата били упрти у њих. Такође, млађа сестра Слободе Мићаловић и млађи брат Новака Ђоковића, наставили су да се појављују на различитим догађајима из сфере уметности, а њиховој љубави није се назирао крај.

-  Заједно смо већ неколико месеци. Лепо нам је, срећни смо и то је све, немам више шта да кажем - кратко је Драгана тада прокоментарисала везу са младим тенисером, преносе медији.

О томе да је била лудо заљубљена у Марка сведочи и чињеница да након њега дуго није уполовила у нову везу, јер је млади тенисер оставио дубок траг на њеном срцу. Шушкало је да су се растали јер нису моги да поднесу физичку раздвојеност, с обзиром на то да је млади тенисер често путовао.

- Тачно је да сам сама, али нисам разочарана. Не очајавам, срећна сам и задовољна, уживам у животу и путујем са пријатељима - потврдила је Драгана вест о раскиду својевремено за "Хелло" .

Иако је прошло извесно време како глумица и Марко нису заједно, многи су их упамтили као симпатичан и складан пар, те су веровали да ће ипак успети да истрају, међутим живот је имао за њих другачије планове.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas