· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

МОГУЋЕ ЈЕ! За ТРИ дана ЧЕТИРИ КИЛОГРАМА мање са МОРНАРСКОМ дијетом

Брзо губљење масти, једу се хлеб и сладолед

Depositphotos_2779078_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ако желите да брзо и лако скинете вишак килограма и ускочите у тесну хаљину, решење понекад лежи у рестриктивним дијетама. Наравно, оне нису здраве и не обећавају дуготрајне резултате, али могу да реше проблем малог вишка по хитном поступку.

Фото: Депозит

Једна од таквих дијета је тродневна дијета која је позната још и као кливлендска, морнарска или војна дијета. Све су то варијанте исте дијете која се темељни на веома ниском уносу калорија и убрзавању метаболизма.

Прочитајте још: Мајка и ћерка НЕПРЕПОЗНАТЉИВЕ! Сви су им се СМЕЈАЛИ, а онда су донеле одлуку и ОСЛАБИЛЕ 80 килограма (ФОТО)

Заједничко им је и то што гарантују губитак од до 4 килограма, мада имајте на уму да је углавном реч о изгубљеној води. Углавном се базирају на поврћу и туњевини, а за вечеру се можете засладити и сладоледо! Обавезан је унос велике количине воде.

С обзиром на рестриктивност дијете никако не сме да се спроводи често, а треба да знате и да лако можете вратити старе килограме ако се превише опустите после оваквог начин исхране.

Прочитајте још: Пун и млад МЕСЕЦ кажу да је време за ГЛАДОВАЊЕ! Ево и распореда када треба почети ДИЈЕТУ

Ево и тродневног јеловника:

Први дан

Доручак: пола грејпфрута, парче тоста, две кашике кикирки путера, кафа или чај
Ручак: пола шољице туне, парче тоста, кафа или чај
Вечера: 100 г било које врсте меса, шољица пасуља, пола банане, мања јабука и шољица сладоледа од ваниле

Фото: Депозит

Прочитајте још: Имате вишак килограма? Када сте гладни помиришите ВАНИЛУ и ЧЕКАЈТЕ

Други дан

Доручак: једно јаје, парче хлеба и пола банане
Ручак: шољица свежег сира или кришка тврдог сира, једно кувано јаје и пет сланих крекера
Вечера: две виршле, шоља броколија, пола шоље шаргарепе, пола банане и пола шољице сладоледа од ваниле

Трећи дан

Доручак: пет сланих крекера, кришка тврдог сира и мања јабука
Ручак: једно кувано јаје и парче тоста
Вечера: шољица туне, пола банане и шољица сладоледа од ваниле

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.