· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Моја мама је имала рак у раним 20-им, а ја сам одрасла са хроничном болешћу": Џесика Алба о тешком животном периоду, али и о пословном успеху који је изградила после порођаја

После порођаја, Џесика је одлучила да ће упловити у сасвим другачије воде. Глуму је оставила иза себе.

1616784378_Depositphotos_48700591_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Уместо да се фокусира на своју глумачку каријеру, Алба се окренула ка пословним водама и 2012. године покренула "Тхе Хонест Цомпанy".

Прочитајте још: Фигура пешчаног сата: Овом вежбом Селма Хајек је постигла савршен струк (ФОТО)

Бренд је специјализован за еколошке производе за бебе без хемикалија и још много тога. Међутим, покретање посла није било лако за бившу звезду "Мрачног анђела".

Није било лако покренути сопствени бренд, али Џесика није одустала!

Прочитајте још: Нова фотографија Кристен Стјуарт у улози принцезе Дајане разочарала људе (ФОТО)

Џесика Алба је била на врхунцу своје каријере када је одлучила да је време да се опроба у нечему потпуном новом. Она је у интервјуу за стране медије рекла да се њен начин размишљања променио када је 2008. године родила прво дете, ћерку Хонор.

- Моја мајка је имала рак у веома младим годинама, у раним 20-им. Одрасла сам са хроничном болешћу. Имала сам пет операција до своје 11. године. Имала сам хроничне алергије и била сам хоспитализована још као сасвим мала - била је искрена Алба. - Имала сам овај прави тренутак, желим да живим и напредујем и проведем много времена са мало особом коју доносим на свет. Дакле, моје здравље је важно. Желим да ова мала особа буде здрава. И заиста је тешко бити срећан кад немаш здравље.

- То ме је заиста мотивисало. Никада нисам размишљала да ли ћу икада више бити запослена. Искрено, била сам на врхунцу каријере - додаје Алба која је мајка ћерке од девет, и сина од три године. - Нисам могла да се вратим на старо. Једноставно нисам могла.

Прочитајте још: Празнина и бол: Пет година од смрти Маринка Маџгаља

Након порођаја се осећала да треба да уради "нешто веће". 

- Изградња бренда је тежак посао. Бити добар у томе и напредовати заиста није лако. Требале су ми три и по године само да пронађем партнере који би ушли у овај посао са мном, а доста њих ме је одбило. Морала сам да научим да правим компромисе. У свакој фази покушавам да постанем све боља као пословна особа, али то је потпуно другачији скуп вештина од пуког узимања славе. 

Успех њене компаније потиче од стварања "нечега што никада није постојало". Наравно да и даље има и успона и падова у компанији "Тхе Хонест Цомпанy", али никада се није освртала и труди се да њен бренд гледа само напред.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.