· · Коментари: 0
БРАК

Ових 15 СУРОВИХ ИСТИНА О БРАКУ морате знати

Свако од нас има свој живот и своје изборе. Никад не дозволите да се водите туђим избором и решењима. Ако сумњате, одустаните. Ако мислите да нешто није за вас, не улазите у то. Свако има свој пут и своје грешке. Тако се гради један јединствени живот.

1596801399_Depositphotos_299800698_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Нема чаробног штапића, али ово је 15 сурових истина о браку које морате знати:

1. Брак не решава ваше проблеме, ни самоћу, ни осећај празнине. Брак не може да компензује било чије недостатке - напротив, у браку ће они још више доћи до изражаја. А друга особа неће ћутати. Морате да научите како да се изборите са својим недостацима.

Прочитајте још: РАЈ ЗА СРБЕ! Ако ОВДЕ летујете добијате бесплатне лежаљке, сунцобране и пешкире, а ДВОЈЕ ДЕЦЕ НЕ ПЛАЋА НИШТА

Фото: Депозит

2. Нико вам неће искрено рећи да је боље остати сам него прихватити неку опцију само зато што мислимо да друге неће бити.

3. Деца не доносе увек само срећу. Са децом долази гомила проблема, неспавање, губитак личног времена.

4. Брак је велика обострана одговорност, ако је свако одговоран за себе, а не за партнера, све ће бити много лакше и лепше.

5. Свака породица коју сматрате идеалном има своје проблеме, да не кажемо мрачне стране. Не постоји савршена породица.

Прочитајте још: ПСИХОЛОЗИ кажу: Како ДЕВОЈЧИЦАМА објаснити да то што виде на сликама НИЈЕ РЕАЛНОСТ и повећати им САМОПОУЗДАЊЕ

Фото: Депозит

6. Свака љубав пролази. Ако нисте научили да лепо разговарате, поштујете и бринете једно о другом, та веза тешко да ће бити трајна.

7. Многи партнери лажу једно друго када је у питању секс. Жене глуме оргазме, некад и мушкарци, и обоје су незадовољни и љути. Морате да научите да причате о свему, па тако и о сексуалним жељама и свему о осталом.

8. Ако од почетка немате ништа заједничко са партнером, мале су шансе да ће се тако нешто временом појавити. У том случају немате на шта да се жалите – сами сте бирали.

9. Морате да научите да признате своје грешке. Ако сте схватили да особа коју сте изабрали није за вас, идите. Не заваравајте ни себе ни партнера.

Фото: Депозит

Прочитајте још: ЕВО ИСТИНЕ: Да ли је жена ПОСВАЂАЛА двојицу БРАЋЕ?

10. Људи се не мењају, већ се временом отварају и скидају маске. Својом љубављу никога нећете променити. Ако ваш партнер одлучи да се промени због вас, то је његова одлука и то може да успе. Али ако мислите да сте чаробњак који све може уз помоћ љубави, заправо сте само блесави.

11. Никаква духовна пракса неће вас спасити од реалних проблема. То што сте одлучили да не видите проблеме не значи да ће они нестати.

12. Не можете да живите по туђим саветима. Једноставно, иста ствар не функционише исто код две различите особе.

13. Са мушкарцима је лако – њима треба подршка, неко да их слуша, храни и да им не одузима њихову улогу. Лако је и са женама – са њима морате да причате, да их волите и пружите им осећај заштите. Лако је са сваким ако сте искрени и не желите да уништавате партнера на било који начин.

Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: ОНА ЗНА НАЈБОЉЕ: Седам питања која увек можете поставити мами без обзира на године

14. Стварање породице и рађање детета треба да дође онда када сте за то спремни и када то истински желите. Мишљења других људи и ставови друштва овде једноставно не треба да буду узети у обзир.

15. Ако сте погрешили, опростите себи и крените даље.

Живот је превише леп и занимљив да бисте га сопственим рукама претворили у пакао!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.