Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Морнарско плава и тапете за стварање ЕЛЕГАНТНОГ ДОМА

Стварање дома који одише елеганцијом, лакше је него што можете и да замислите.

1601552237_Depositphotos_217078442_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Свакако ако следите препоруке стручних дизајнера ентеријера. Без обзира да ли сте љубитељ викторијанског стила, креирање дома кроз који се протеже елеганција треба да буде ваш циљ како би се у датом простору увек осећали пријатно и комфорно.

Неретко се међутим дешава да само један погрешно постављен комад намештаја или декорација у простору могу да учине комплетан призор непривлачних и одвуку вас за рукав у правцу ком се нисте надали. Стварање кохезивног и отменог простора је једноставно, а ми ћемо вам данас показати како то да урадите.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Да ли су СВИЛЕНЕ ЈАСТУЧНИЦЕ стварно ТАКО ДОБРЕ

ПРЕФАРБАЈТЕ КУХИЊСКЕ ОРМАРИЋЕ

Ако је ваша кухиња поприлично застарела и ако вам при том реновирање кухиње звучи као превелика инвестиција, обрадоваће вас вест да уз врло мало труда можете својој кухињи подарити елегантан изглед. Фарбање ормарића у белу или неку другу неутралну боју потпуно ће трансформисати дати простор.

ПРОМЕНИТЕ РУЧКЕ НА ОРМАРИЋИМА

Мали али сасвим довољан потез замене ручки на кухињским ормарићима може учинити чуда у простору. Посебно препоручљиве су ручке у боји брушеног злата уз додатак у виду славине исте боје, што ће вашу кухињу оплеменити елеганцијом.

ПОСТАВИТЕ ТАПЕТЕ У КУПАТЛУ

Тапате на зиду су посебно популарне ове сезоне, а ако их негде са лакоћом можете поставити онда је то зид женског купатила. Бирајте неки упечатљив отисак или шаблон, који ће разбити монотонију и простор учинити далеко елегантнијим.

Прочитајте још: "Унесите" ЈЕСЕН у уређење СПАВАЋИХ СОБА

Фото: Депосит

ЗАМЕНИТЕ ОКВИР ВАШЕГ КУПАТИЛСКОГ ОГЛЕДАЛА

Огледала без оквира као и она са једноставним равним ивицама више не скрећу пажњу на себе као некада. У првом плану су сада оквири који иза себе имају неку лепу причу. Направљени од дрвета, гипса, метала или неког сличном материјала они у купатилски простор уносе изврсну свежину.

ОДАБЕРИТЕ МОРНАРСКО ПЛАВУ ЗА СВОЈЕ ЗИДОВЕ

Боја чини велику разлику у простору. Одабир морнарско плаве нијансе може довести до повезивања ствари у простору на врло суптилном нивоу. Ова боја са лакоћом постаје фокусна тачка у простору и цела прича око ње се предаје елеганцији.

Прочитајте још: Испробала је трик за ЧИШЋЕЊЕ ЗАГОРЕЛОГ ПОСУЂА: Резултати су фантастични

ИСКОРИСТИТЕ СВОЈЕ БЕЛЕ ЗИДОВЕ

Бели зидови у простору вам дају обиље могућности. Они су савршена подлошка за уметничка дела, полице и све друго што желите да истакнете. Искористите њихову моћ и свој ентеријер заокружите на елегантан начин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas