· · Коментари: 0
САВЕТИ

Можда цео живот носите погрешну величину грудњака: Ова девојка показује како да не грешимо (ВИДЕО)

Објавила је видео где је свим женама показала како треба да стоји добар грудњак.

1619005737_pjimage--52-.jpg
Фото: Принтсцреен / ТикТок / алл_тхингс_граце

Тик Ток корисница Грејс показала је како је пре неколико дана са стручњаком причала о брусхалтерима и шокирала се кад јој је рекла да цео живот носи погрешну величину. Стога, она је одлучила да свима помогне, и објавила је видео да би и остале жене могле да одаберу праву величину.

Прочитајте још: Кинескиње имају неколико тајни за лепоту лица: Паста од биља за светао тен, беланца за смањивање бора, а ево како да користите ПИРИНЧАНУ ВОДУ!

Прво што треба да проверите је, како каже, трака која иде преко леђа, и она треба да стоји равно, а не да се потиже при покретима тела.

@алл_тхингс_граце

Реплy то @рубyраyне88 И хопе тхис хелпс!! И енцоураге yоу гуyс то гет а труе фиттинг & финд yоур труе сизе!

♬ оригинал соунд - Грацие МцЦурдy

- Такође, треба да проверите како трака пријања уз тело, а требала би да стоји тако да можете да са стране провучете прсте, али да се ни тад не развлачи превише - објашњава. 

Прочитајте још: Правимо ОБРНУТУ ПЛЕТЕНИЦУ: Идеална за пролећне дане

Предњи део такође треба да пријања, али никако да искаче на грудима. 

- Величина корпи је изузетно важна за удобност, па ни оне са стране не смеју да буду избочене - каже Грејс.

Каже да, ако се груди преливају преко корпи, не носимо добар број.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.