· · Коментари: 0
ново

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ У ВОДИ, А ПОЗИВ ПРЕКИДАТЕ НА НЕОБИЧАН НАЧИН: Упознајте Хуаwеи wатцх про 3

У односу на претходне моделе, wатцх про 3 ради са најновијим оперативним системом ХармонyОС.

1627652142_Untitled.jpg
Д. Миловановић

Скоро недељу дана сам носио и тестирао најновије из Хуаwеи смарт wатцх технологије, а то је најновији Хуаwеи wатцх про 3.

Компанија је на феноменалан начин спојила елгантан дизајн, са врхунским материјалима са најновијим оперативним системом.

Меморија овог сата износи 16 ГБ са РАМ-ом од 2 ГБ.

Фото: Д. Миловановић

Хуаwеи Wатцх 3 Про изгледа тако да иде уз сваку прилику. Била то елегантна вечера или одлазак у теретану, овај геџет иде уз све. Каиш сата може да се мења, у колико неко није тип за кожне сатове, а многобројни избор „wатцхфаце-а“ омогућава да га се не стидите док се знојите на траци.

Фото: Д. Миловановић

Многи коментаришу да изгледа као „прави мушки сат“ због димензија 48 мм x 49.6 мм x 14мм, мада због титанског кућишта није претерано тежак. Док пливате важе дужине на базену или само уживате у води, не морате да скидате овај модни детаљ јер је водоотпоран до 5АТМ.

Фото: Д. Миловановић

Можда највећа естетска али и фнкционална новост јесте активна дигитална круна на боку, која је заменила класично дугме. Разлика је у томе да круну можете да притискате и такође да окрећете и тако управљате интерфејсом.
Круна је такође израђена од титанијума и има малу гравуру на себи где пише „Хуаwеи wатцх“. Испод круне се наравно налази оно класично дугме, које отвара мени са спортовима које прати, али наравно та опција може да се измени.

Фото: Д. Миловановић

На доњој страни сата, прекривени керамиком, налазе се напредни сензори за праћење откуцаја срца, засићености крви кисеоником и најновијим детаљом који мери температуру коже. Мерење кожне температуре је веома тражено на тржишту па је Хуаwеи укомбиновао и овај детаљ у функције.

Фото: Д. Миловановић

Једна од великих предности овог сата је што подржава е-сим систем. Е сим је дигитална сим картица која је као софтвер интегрисана у ваш уређај.

Фото: Д. Миловановић

Такође велика предност је што подржава телефонирање. Хуаwеи је представио такође једну веома олакшавајућу функцију по питању јављања на телефон, а то је могућност да се стискањем песнице јавите, а опуштањем песнице прекинете позив.

Батерија унутар сата има капацитет од 790 мАх и према Хуавеи-у нуди до 21 дан издржљивости са само једним пуњењем. Ако будете користили све функције које овај сат нуди, укључујући праћење срца, засићености крви, температуру коже и на све то додате још 3-4 тренинга недељно, мораћете да га пуните на 5-7 дана.

Према Хуаwеиу, је 10 минута на пуњачу од 10в сасвим довољно да вам батерија издржи један цео радни дан.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.