Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕД ТВ

МОЖЕТЕ ДА ИЗАЂЕТЕ ИЗ “ЗАДРУГЕ”, АЛИ НЕ И ДА ИЗАЂЕТЕ ИЗ “ЗАДРУГЕ”: Панда и Кенди воде гледаоце кроз најсмешније моменте у “Задрузи” у емисији “Питам за друга”!

У жељи да се млади врате телевизији коју су заменили друштвеним мрежама, али и да се тренди, новим и интересантним садржајем задржи постојећа публика, настала је РЕД ТВ: телевизија коју су створили носиоци интернет генерације.

1603097519_pzd.jpg
Фото: Промо
Oglas

Од 3. октобра почела је са радом РЕД ТВ – телевизија која окупља младе, талентоване људе, који су махом већ остварени, и желе својом надареношћу да донесу другачију форму ТВ забаве на коју смо навикли.

Једна од упечатљивих емисија на РЕД ТВ-у сигурно је двочасовна емисија “Питам за друга” која гледаоце води кроз најзанимљивија дешавања у “Задрузи“. Емисију воде Стефан Милошевић - Панда и Стефан Кандић – Кенди, кроз два сата програма где се шале и представљају учеснике ријалитија онако како их гледаоци заиста виде, а не како би они желели да их видимо.

Фото: Промо

Они су два радио водитеља - један са фацом за ТВ, а други са фацом за можда и не. Један из Црне Горе, мада и Панда је поприлично лењ. Бивши запажени учесници ријалити формата “Задруга”. Обојица бескрајно шармантни и духовити, што ниски мушкарци и морају бити – кажу они, а ми ћемо публици препустити да ли се слажу са другим делом описа, јер њихов шарм и духовитост готово је неоспорив. Ту су за све вас који не гледате ријалити, али добро знате ко је Лепи Мића, за све који не прате и нису фанови, али држе страну Марији или Миљани Кулић, као и за све који цитирају изјаве Зорице Марковић. Значи, буквално за све. Јер човек може да изађе из “Задруге”, али не и да изађе из “Задруге”!

Фото: Промо

Емисија “Питам за друга” на РЕД ТВ-у и Редпортал.рс бави се феноменом ријалитија на сатиричан и хумористичан начин и воде гледаоце кроз најзанимљивија дешавања у “Задрузи“. WОW! Како ово звучи озбиљно... Нека, и треба барем нешто да буде озбиљно када већ они нису. Чести гости им праве друштво у коментарисању садашњих и бивших задругара, а све у циљу забаве и хумора без намере да се ико увреди или омаловажи. У прегледу дана Стефан и Стефан прелазе кроз најактуелније клипове, смешне видее, наслове са портала Пинк.рс и ваше мимове које им можете слати на њихове инстаграм профиле, али и инстаграм профил РЕД телевизије. Гледаоцима препоручују да помно прате емисију, као и да се јаве да коментаришу, али и да учествују у квизу “Питам за друга” у ком се Боре Сатане, пардон, боре за вредне награде.

Све оно што вас као не занима, нисте стигли да видите, или једноставно нисте имали времена да седите испред телевизора 24h - видећете код њих, зато не пропуштајте емисију “Питам за друга” на РЕД ТВ-у!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas