Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Можете их мењати сваки дан: Једноставан начин за скидање вештачких ноктију (ВИДЕО)

Једна од највећих мука жена је када након надограђених ноктију морају да их скину

1614587671_New-Project.jpg
Фотот: Тик Ток принтсцреен/бyсугарцлаwс
Oglas

Ипак, предност друштвених мрежа је та, што за све напорне или нерешиве ситуације, можете пронаћи решење. Међу њима је и сјајан трик, за скидање вештачких ноктију, који ће вам једноставно олакшати муке.

Прочитајте још: Да ли и ви цео живот ПОГРЕШНО наносите маскару?! Погледајте један ПОТЕЗ који ће вам олакшати живот (ВИДЕО)

Једна девојка са Тик Тока, показала је како без имало муке можете да скинете нокте,  а њен видео постао је хит међу дамама, коментарише се као нешто најбоље што су видели у клиповима за улепшавање.

 

@бyсугарцлаwс

Соооо и маy бе цхангинг наилс еверyдаy ноw🤪 #лифехацкс #наилхацкс #фyпппппп

♬ оригинал соунд - Халеy Лане

Она је у чинију с топлом водом и сапуном ставила најбитнији састојак – неколико капи аргановог уља. Спустила је руку неколико минта у воду и поновила је поступак неколико пута, након чега је лако почела да скида нокте.

Прочитајте још: Представљамо вам његово величанство, ТУРБАН! Идеални ако сте у журби, а можете их направити и сами (ВИДЕО/ФОТО)

- Мислим да ћу мењати нокте сваки дан - изјавила је девојка која је направила потпуни хит са снимком који је објавила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas