Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КИНЕСКА ФИЛОСОФИЈА

Сан је кључ ЗДРАВОГ ЖИВОТА. Ево која ФЕНГ ШУЈИ правила слободног простора у спаваћој соби морате испоштовати

Струјање ваздуха око кревета за спавање кључно је за добар сан

1612311174_spavaca-soba.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Древна кинеска философија уређења дома, популарни фенг шуји обухата правила уређења сваког ћошка у породичном дому која је настала још пре шест хиљада година у Кини. Најважнија ствар и за кинеске мудраце била је добар сан, што је предуслов за квалитетан и продуктиван дан и живот.

Према фенг шуију, ствари испод кревета могу саботирати сан. Према овој философији најбоље је имати струјање ваздуха око нас док спавамо. Осим тогам ништа од ствари не смемо имати испод кревета, да и кроз тај простор може струјати ваздух.

Прочитајте још: ЧАРАПИЦА за шољу: Прави се ЛАКО, ево ОВАКО (ВИДЕО)

Посебно је важно имати слободну енергију или "цхи" која вас окружује када смо у пасивном стању спавања. Када физичка сметња стане на пут, то може довести до немирних ноћи. 

Фото: Depositphotos

Ако морате да имате бункер за одећу испод кревета, требало би ствари у њему буду добро организоване. Осим тога, то морају бити ствари које су повезане са спавањем као што су јастуци, постељина и јоргани. 

Прочитајте још: ИГЛА и ДУГМЕ: Улепшајте зиму чаробним РУКАВИЦАМА које ће показати да сте креативне и занимљиве!

Уколико имате ципеле испод кревета, то може узроковати несаницу јер ваше ципеле представљају кретање и деловање. Ништа што је емоционално набијено, попут фотографија бивших момака или било чега што је физички оштро никако не сме бити испод кревета или затварати простор за струјање ваздуха.

Прочитајте још: Трендови унутрашњих боја који ће бити популарни током 2021. године

Постоји пуно додатних савета за добар сан што укључује уклањање великих предмета и слика које висе изнад кревета. Такође, пожељно је да омогућите приступање кревету са обе стране, посебно ако га делите са партнером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas