· · Коментари: 0
САВЕТИ

Мучите муку са смрдибубама? Ево како да их се решите уз ЕФИКАСНЕ методе!

Много људи има великих проблема са овим малим штеточинама.

1614242873_fafe.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Круна ВД

Смрдибубе су биле најчешће виђане током топлијих дана, међутим, то данас није случај. Било топло или хладно оне су ту.

Једном када се увуку у кућу, тешко их је се отарасити.

Прочитајте још: Правила која треба поштовати у КУХИЊИ и ТРПЕЗАРИЈИ према старој кинеској дисциплини

Иако нису опасне, њихов смрдљиви спреј може изазвати алергијске реакције, укључујући ринитис, коњуктивитис или дермантитис.

Изазивају разне алергијске реакције

Ови инсекти не подносе мирис белог лука, те зато можете направити једноставан спреј, а потребно је: неколико кашичица белог лука, две чаше воде и флаша са "спреј" затварачем. Овим раствором попрскајте критичне тачке. Или само ставите лук на места где смрди бубе најчешће улазе у дом.

Прочитајте још: Решите се БУЂИ: Направите природна средства која ће вам помоћи

Постоји још једно решење, такође у форми спреја: узмите 120 мл сирћета, 60 мл сапунице од детерџента за прање судова и 240 мл топле воде. Добро промућкајте и ставите у посуду са распршивачем. Прскајте директно на бубе.

Да ли сте ви испробали неки други метод?

У видеу испод можете погледати још неке начине који ће вам у борби против ових малих напасти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.