Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКЕ НАВИКЕ

Мушкарци НЕ ТРАЧАРЕ? Како да не! Истина је да су ГОРИ ОД ЖЕНА

Иако је ово женски посао, подаци говоре да јачи пол заправо много више трачари од самих жена...

1603839831_tracarenje.png
Фото: Pixabay
Oglas

Трачаре о школским пријатељима, унапређењима и платама, пословним приликама, али и о згодним колегиницама, новој девојци свог пријатељима и бившим љубавима. Све су ово теме о којима мушкарци обожавају да трачаре са својим пријатељима.

Прочитајте још: Да ли сте знали да када пишете на телефону, ваша кичма ПРОЖИВЉАВА ПАКАО: Можете бити трајно ОШТЕЋЕНИ

Иако се жене најчешће оптужује да им је то главна преокупација у животу, посебно када се виде са пријатељицама - то је обичан мит. Наиме, најновија студија је побила ту тезу и открила да су мушкарци веће трачареод жена.

Прочитајте још: СТЕРИЛИТЕТ КОД ЖЕНА као руком однесен! Уживајте у овом чају током хладних дана

Један од десет мушкараца воли да трачари, док трачеве воли тек 4 одсто жена. Осим тога, мушкарци ће чешће него жене и започети ширење некога трача.

Интервјуи са 1033 мушкарца у Великој Британији, сваки пети испитаник је признао да барем три сата дневно проведу трачајући, а највише то чине на послу. Највише трачају о колегиницама и томе ко би следећи могао бити унапређен. Тако један од десет мушкараца воли да трачари, док трачеве воли тек 4 одсто жена. Осим тога, мушкарци ће чешће него жене и започети ширење некога трача.

Прочитајте још: Како ваше ДРЖАЊЕ утиче на ТЕЛО: Шта је правилно?

Већина испитаних мушкараца потврдила је да трачари на послу, док је то исто потврдило 46 одсто жена, које углавном трачаре о породичним проблемима, старим школским пријатељима, модним грешкама и суседима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas