· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

МУШКАРЦИ, немојте маштати да је фризура латино љубавника у тренду! Ево шта жене никако НЕ ПОДНОСЕ

Комбинација доброг стила и прикладне фигуре су нешто што се лако може променити и "купити", зато су ове фризуре на мушкарцима неопростива грешка

1595779786_muska-frizura.jpg
Фото: Pixabay

Погрешна фризира у односу на црте лице, квалитет косе и длаке, склоност коже брзем машћењу, само су неки од разлога због којих су неке фризуре на мушкарцима недопустиве.

Прочитајте још: Млада дала куму ПРСТЕН пре венчања, а кума ју је упозорила да га ОДМАХ ОПЕРЕ

Лоша фризура учиниће их вас жене избегавају већ на први поглед. Доносимо листу фризура које жене мрзе и које би мушкарци требало да избегавају како већ на прву лопту не би били одбијени без могућности да покажу своје праве квалитете.

Ако мушкарци замишљају да је дуга коса привлачна и да личе на латино љубавнике - варају се!

Прочитајте још: Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

Коњски реп

Фото: Pixabay

Женама ова фризура сугерише да се ради о бунтовнику и прељубнику, уместо о обазривом љубавнику, док многи мушкарци мисле потпуно супротно. Иако у латино сапуницама најбољи љубавници носе овакве фризуре, ипак оне у стварном свету никако нису добродошле.

Зализано уназад

Прочитајте још: "Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА

Популарна мафијашка фризура одавно је изашла из свих могућих трендова и стилова. Осим тога, њен непрестано влажан изглед само продубљује појам и доживљај љигавости. 

Раздељак

Раздјељак на средини који подсећа на завесе изгледа превише дечачки након што мушкарци пређу одређене године. Многи се заправо воде мишљу да тако изгледају млађе, ова фризура дефинитивно није прави начин за то. Једино што мушкарци тиме постижу је да створе утисак да теже за изгледом неког певача из заборављених дечачких бендова из деведесетих година.

Прочитајте још: Жене, не прихватајте мужевљево ПРЕЗИМЕ! У супротном ћете МАЊЕ НОВЦА зарађивати

Зализано на страну

Ово је један од најужасанијих покушаја да се прекрије ћелавост, коју данас реално користе само још умировљеници који имају проблема са алкохолом. Чак и ако желе да имитирају Доналда Трумпа, требаће им много више од тога, али и спремност да прихвате критику да им је фризура - неприхватљива.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Дуга коса

Према женском становишту, све што прелази браду може изгледати масно и неуредно, посебно на мушкарцима, који су активни. Истина је да је некад дуга коса привлачила жене, ипак време рок звезда је прошло, а ви сигурно нисте нова нада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.