· · Коментари: 0
партнерски односи

МУШКАРЦИ откривају шта жену чини добром у КРЕВЕТУ: Изненадићете се

Мушкарцима је ово важније од било каквих техника и вештина.

1600952027_Depositphotos_12630186_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Шта тачно значи бити добар у сексу? Јесу ли то искуство и вештине или је реч о неким потпуно другим чиниоцима? Девет мушкараца открило је шта за њих значи да је жена добра у кревету, а одговори би вас могли изненадити.

Ентузијазам

- Ентузијазам је кључан.Такође да воле да експериментишу са својом сексуалношћу, односно да могу отворено разговарати о својим жељама и маштаријама, тако да се обоје осећамо сигурно и прихваћено. Али кључна ствар је ентузијазам.

Прочитајте још: Мушкарци открили зашто им се свиђају "ПУНИЈЕ" жене

Хемија

- Њена хемија са мном. Најбољи секс који сам имао био је са женама које су највише желеле секс и које су биле вођене страстима. Мушкарци, попут жена, желе да се осећају пожељно. Када ми жена шапуће на ухо и говори ми колико ме жели и како сам јој привлачан, онда је то најбољи секс који ћу имати. Такође ћу јој се истовремено дати више.

Мажење након секса

- Када ми даје знакове да ужива у мојем телу, без обзира да ли ми то говори или ми физички показује. Ако после жели мажење, то је увек предивно.

Прочитајте још: ШТА ТО ФАТАЛНА ЖЕНА ИМА ШТО „ОБИЧНА“ НЕМА? Ових 10 ОСОБИНА их одликује!

Комуникација

- Сви су различити. Све док имате секс, требате бити отворени и комуницирати једно с другим. И увек је добро да кажете шта вам одговара за време секса.

Отвореност

- Када је отворена у вези са својим сексуалним жељама и према ономе што јој пружа добар осећај.

Прочитајте још: ОТКРИВАМО: Шта можете научити о СВОМ ДЕЧКУ када ПРЕСПАВАТЕ код њега

Без осуђивања

- Сексуална компатибилност. Имам неколико фетиша и волим да пронађем девојку која је барем отворена за истраживање, чак и ако то заправо никад не чинимо. Ради се о томе да се пријатно осећам у спаваћој соби, без страха од осуде. Такође, најсексипилнија ствар коју жена може имати у кревету је самопоуздање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.