Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

На интернету осванула НЕУРЕЂЕНА фотографија Кардашијанке, а њен тим се СВИМ СИЛАМА труди да је уклони (ФОТО)

На интернету је осванула неуређена фотографија Клои Кардашијан за коју се тим најпознатијих сестара света сад јако труди да уклони.

1617704879_Kloi-Kardaijan.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / кхлоекардасхиан
Oglas

На друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој Клои позира у тиграстом купаћем костиму. Фотографија није уређена и приказује Клоино лице и тело у природном издању.

Паге Сиx пише да је потврђено да је фотографија аутентична, али и да су копије фотографије ускоро почеле да нестају са интернета због претњи тима Кардашијанки.

Прочитајте још: Легендарни Бојси реаговао на изјаву америчке глумице која је извређала СРБЕ: "Сви морају да иду у Србију, предивна земља и живахни БЕОГРАД!"

Кардашијанке наводно због фотографије прете и тужбама.

- Фотографија Клои је снимљена током једног породичног окупљања, а један од асистената ју је грешком објавио, без ауторизације - стоји у саопштењу које је стигло америчким медијима, а које потписује Трејси Ромулус, шефица маркетинга ККW Брандса.

Прочитајте још: Позната манекенка шокирала изјавом: "Силована сам са седам година"

- Клои на фотографији изгледа прелепо, али реч је о праву власника ауторских права, да жели уклањање слике која није намењена објављивању - додали су.

Прочитајте још: Жири занемео од туге: Болна судбина такмичарке - Сахранила сам дете

Наиме, опис уз фотографију која се дели заправо је позитиван.

- Клои је прелепа, ово ме љути, зашто мора толико да уређује фотографије? - стоји уз неуређену фотографију.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas