· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Огласна табла у Београду изазвала лавину СМЕХА на друштвеним мрежама (ФОТО)

Ова огласна табла садржи разне информације.

1622662563_plotter-2138990_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

На друштвеној мрежи "Твитер" појавила се фотографија огласне табле која је наводно постављена на излогу једне штампарије.

На огласној табли налазе се одговори на питања која им, вероватно, упућују пролазници.

Прочитајте још: Овако изгледају ОБЛАЦИ НА МАРСУ: Откриће научника све оставља у чуду (ВИДЕО)

"Која је ово зона паркирања", "где се налази мењачница, а где радња за поправку телефона", "израђујете ли печате и кључеве", "где се налази катастар, а где Бранков мост", "да ли је Весна ту", само су нека од могућих питања која пролазници постављају запосленима у овој штампарији.

Радницима ове штампарије вероватно је било доста питања која немају везе са њиховим послом, те су  дошли на идеју да на уласку у штампарију поставе огласну таблу са одговорима на постављена питања.

- Ово је друга зона за паркинг (9112)

- Паркинг сервис десно до семафора, па лево

- Мењачница је лево 50 метара

- Радња за поправку телефона лево 20 метара

- Фотокопирање и обрасци су лево иза угла

- Национална штедионица је преко пута

- Не израђујемо печате, нити знамо ко ради

- Не знамо ко ни где прави кључеве

- Весна није ту, а не знамо кад се враћа

- Катастар је десно на углу код семафора

- Не радимо плочице за улазна врата

- Бранков мост није ни близу

Ми смо ШТАМПАРИЈА", пише наводно на уласку у ову штампарију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.