· · Коментари: 0
ТОРБА ОТКРИВА ЛИЧНОСТ

На који начин носите торбу? То открива више него што мислите

Постоји пет типова људи - они које торбу носе на леђима, у руци, на рамену, попреко и на стомаку.

1610808499_Depositphotos_92362704_s-2019.jpg
Фото: Депозит

По томе се може отприлике сазнати каквог је неко карактера, склоности, да ли је авантуриста увек спреман за акцију или је више склон држању свега под контролом.

Прочитајте још: Шта ФЕНГ ШУИ каже о томе како треба да изгледају женске ТАШНЕ?

Фото. Депозит

Који сте ви тип?

1. На леђима

Ако је ранац на леђима ваш најдражи облик ношења торбе, то открива да сте увек спремни за авантуру и спремни сте да кренете у било ком тренутку. Такође, пажљиви сте према стварима и према људима због чега вас други радо следе.

2. У руци

Овај начин ношења торбице показује да волите своје ствари да врсто држате у рукама, а све што се догађа око вас желите да имате под потпуном контролом. Волите све да знате и да будете обавештени о свему. Имате своје мишљење и немате проблем да некоме искрено кажете све што мислите о њему, ако то затражи. Врло сте поуздани.

Прочитајте још: Након овог текста БАЦИЋЕТЕ кожне торбе!

3. На рамену

Људи који носе торбицу на рамену воле да читају. Овакав начин им допушта да увек могу да извуку књигу из торбе, чак и када су у скученом простору. Затакве људе се може рећи даа су врло тактични. На пример, чак и ако им мисли одлутају за време нечијег монолога, повремено ће климати главом у знак сагласности, иако не слушају шта неко говори.

Фото: Депозит

4. Попреко

Ако носите торбицу на овај начин, то показује како желите да будете сигурни да вам је нико не може украсти. Нисте склони да показујете своје богатство или то да добро живите, али у исто време сте врло великодушни. Али морате бити опрезни како други то не би искористили.

Прочитајте још: Модни стил из 90-их се враћа: Ове торбице су поново актуелне (ФОТО)

5. На стомаку

Овде се ради о врло ексцентричним људима који не познају границе. Ако носите торбицу на стомаку, тако да вам виси с врата, тада се за вас може рећи како сте врло живописни, маштовити и мозак вам брзо ради.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.