· · Коментари: 0
КОРИСНО

На овом острву нема вируса корона, а нуде занимљиве послове (ФОТО)

Налази се у Девону, југозападној регији Енглеске.

1608895174_Depositphotos_197199820_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ако не желите да размишљате о вирусу и о тренутној ситуацији, можда ћете желети да се пријавите за један од ових послова. 

Оство Лунди, које се налази на северној обали Девона, у потрази је за пет чувара који ће помоћи у очувању и управљању земљишта. Упркос неплаћеним функцијама, ово остаје прилично сањив предлог, јер острвно није имало случајеве вируса корона, што значи да они који тамо живе могу да избегну ограничења Ковида.

Прочитајте још: Град духова који нестаје: Некадашње рударско место зараста у дрвеће! (ВИДЕО)

Пријаву за радно место углавном попуњавају студенти који су завршили обавезе или су дипломирали, али отворено је за све који воле овакав посао.

Фото: Депозит

Квалификације нису потребне. Мораћете да будете "издржљиве природе", како гласи у огласу за посао, јер радни дани могу да буду "дуги и у разним временским условима". Оглас сугерише да би овај посао био погодан за некога ко жели да се "склони из града и живи на малом изолованом острву". Рачунају да ће свако коме је доста градског живота бити спреман за овакав изазов. 

Фото: Депозит

Ово је волонтерски посао који подразумева живот у природи, где ћете бити окружени копном и морским пејзажима, занимљивим и промишљеним људима. Посао укључује надгледање дивљих животиња на острву, укључујући и морске птице и фоке. Онај ко се буде истакао у послу моћи ће да помаже управном тиму и у општим острвским дужностима као што су помоћ у острвском погону за рециклажу, одржавању кућа и посете становништва.

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.