· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

На пистама је врело, али на улицама СТОКХОЛМА се ДИКТИРАЈУ ТРЕНДОВИ! Ево шта је у моди на северу Европе (ФОТО)

Уникатни капути, модерне јакне и још боља модна издања

1613086779_fashion.png
Фото: InstagramScreenShot/streetstylegr

Популарни брендови, као што су ATP Atelier, House of Dagmar, Rodebjer, Stand Studio и Weekday  представили су своје моделе за AW21 колекције, које су ове године приказане у дигиталном издању. Осим ревијалног издања у дигиталном издању, најбољи комади нашли су се и на улици.

Прочитајте још: КОРЕЈСКА козметика наставља да диктира трендове: Ове савете морате следити у 2021. години

Ипак, лако би избегли гужве у затвореном простору, Стокхолм је смислио одрживо решење, у складу са њиховом оснивачком идејом.

Прочитајте још: Бретон или шешир? У фебруару глава не сме да остане ПРАЗНА!

Наиме, удружили су креаторе популарних брендова и пред њих ставили идеју представљања својих комада на улици, како би видели како ће стилизовати овосезонске омиљене комаде које ћемо носити сваког дана. Резултат је приближан популарном уличном стилу, онаквом какав гледамо већ неко време у часописима, на улицама престоница и друштвеним мрежама.

На улици смо видели обиље инспирације за сопствене одевне комбинације за снежне шетње под мерама против пандемије. Доминирали су необични кројеви јакни и капута, комбиновање различитих материјала, али и накита која хладне дане чини топлијим и привлачнијим.

Прочитајте још: ТВИД поново у моди: Елегантан и софистициран

Доносимо вам најбоље комада са уличне недеље моде у Стокхолму, који ће се носити до краја текуће, али и у наредној зимској сезони.

Прочитајте још: РОМАНТИЧНИ стајлинг: Стил "Мале жене" је залудео планету!

Прочитајте још: РОМАНТИЧНИ стајлинг: Стил "Мале жене" је залудео планету!

Прочитајте још: Мода на послу: Заборавите униформисаност имамо ТРИ идеје за вас

Прочитајте још: Многи мушкарци користе КОРЕКТОР за лице, а многе и познајете!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.