Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БАКИНА КУХИЊА

На први поглед изгледа као пита, али... Пробајте запечену тестенину са КОБАСИЦОМ, одушевићете се (ВИДЕО)

Занимљиво јело, лако за спремање одличног укуса. Уживаћете!

1614929505_20210304_131829.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Потребно је:

  • 300 гр тестенине 
  • 2 јаја
  • 200 гр сира тврђег
  • 200 мл киселог млека
  • 50 гр сувих кобасица
  • мало уља
  • качкаваља
  • першунов лист

Прочитати још: Брз доручак или вечера: Данас припремамо непревазиђене кифлице (ФОТО/ВИДЕО)

Припрема:

Скувати тестенину не баш сасвим и оцедити је. У чинију размутити јаја, додати кисело млеко, коцкице кобасице, 50 гр качкаваља ренданог и измрвљен сир. Додати неколико кашика маслиновог уља и мало соли.

Фото: Приватна архива

На крају убацити сецкан першун и млевени бибер и изједначити. Тепсију подмазати уљем и сипати тестенину и мало је поравнатии.

Прочитајте још: Здрав и укусан ручак за целу породицу: Данас припремамо пилетину са поврћем (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Преко тестенине сипати спремљен надев, па протрести да дође између тестенине. Одозго додати мало још мрвљеног сира и ренданог качкаваља. Пећи у рерни на 220 степени око 30 мин. Врхунско.

Прочитајте још: Савршен деликатес: Не можете одолети неприкосновеном Чоко оранж чизу (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Прочитајте још: ШТРУДЛА СА КОБАСИЦАМА и качкаваљем: Звучи укусно, а потребно вам је око 20 минута за припрему (РЕЦЕПТ)

Уживајте!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas