Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
брак

На заборавите једно друго: 4 једноставна начина да ојачате брак

Услед велике ужурбаности којом смо окружени, врло је лако изгубити из вида то да смо своју вољену особу тражили међу хиљадама, освајали, са њом градили везу и стварали породицу.

1619695182_Depositphotos_9725480_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Лако је заборавити чини се колико нам је та особа важна и због чега смо ступили у брак са њом. Међутим чак и ако сте дозволили да романтика међу вама дође на свој најнижи ниво, и ако не памтите кад сте последњи пут били са вашим вољеним на вечери или разговарали о нечем што није кућна обавеза, постоје начини да брзо и лако поправите ситуацију. Тајна дугог и срећног брака је о свакодневном труду да ваш однос буде чврст и стабилан.

Прочитајте још: Сваки трећи мушкарац одлуку донесе преко ноћи, а 25% жена се удаје због пара!

Пронађите заједнички хоби

Иако свако од нас треба да има различита интересовања како би однос био занимљивији и како бисте имали више тема за разговор, оно што ће вас зближити је свакако нешто у чему обоје уживате. То могу бити једноставне ствари попут вожње бицикла, трчања, камповања, пливања, куглања и било чега другог у чему обоје проналазите сатисфакцију.

Одвојите време само за вас

Ако немате довољно времена, али ни снаге за класичан излазак који укључује ресторан и вечеру, након што ушушкате децу, пустите филм, направите кокице и "изведите" свог супруга на састанак. Такође у летњим месецима послужите се триком у облику сладоледа, чаше вина или неке порције воћа на тераси. Верујте нам да ће он бити одушевљен.

Разговарајте

Побрините се да међу вама постоји комуникација, а не да сте само случајни познаници или пролазници у животу једно другом. Не чекајте да искрсне нека важна тема када постоји толико много тога што можете да питате свог вољеног: од начина на који је провео дан, до његовог погледа на свет, страхова, планова, маштања. Поделите са њим своје мисли, осећања и наведите га да вам се отвори. Само ћете на тај начин успети заиста да упознате, разумете и волите једно друго.

Прочитајте још: У богатим земљама све више људи има ОТВОРЕНУ ВЕЗУ, шта кажу психолози?

Изненадите га

Урадите нешто посебно за вашу вољену особу. То могу бити ситнице попут слања лепе поруке или припреме његовог омиљенг оброка, до куповине малих поклона попут парфема или резервације масаже за двоје. Такође ако знате да би веома желео карте за неку важну утакмицу, побрините се да их набавите и измамите му осмех на лицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas