Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Набавите БЕЛЕ ЧИЗМЕ, овај КОМАД гардеробе на време и СПРЕМНИ сте за ЈЕСЕН

Нова колекција Викторије Бекам показала је да ће неколико ствари бити у тренду.

Oglas

Предстојећа јесен ће, по свему судећи, бити скромна, сведена и закопчана до грла!

Прочитајте још: Лепи током врућине: Ево како да се нашминкате, а да ИЗГЛЕДАТЕ НЕНАШМИНКАНО! (ВИДЕО)

Јесења колекција Викторије Бекам је показала да ће "пуф" рукави и даље бити модерни, носиће се крагна закопчана до грла, беле чизме ће се вратити у моду и постоји једна ствар коју морате купити на време.

Фото: Youtube/ screenshot FF Channel

1. Пуф рукави

Добра вест је да ће наглашени "пуф" руакви остати у моди и да ће се са хаљина пренети на кошуље и сакое.

Купите један, занимљив и  добар каиш.

2. Каиш

Одлична вест је да треба купити један добар каиш и комбиновати га са осталим деловима гардеробе. Каиш ће се носити са хаљином, сукњом, панталонама... Каиш ће истицати струк и сакривати стомак. То ће бити главни украс и детаљ.

3. Крагна

Криза ће, као и увек у историји, довести до сведене гардеробе и скромне моде. Крагна закопчана уз врат, ролка и без деколтеа (осим аз вечерње хаљине). Џемпери ће се носити са крагном извученом напоље. Једина, до сада, невиђена новина су џемпери са прорезима саунутрашње стране рукава.

Фото: Youtube/ screenshot FF Channel
Без кошуље са крагном не дочекујте јесен!

4. Пелерине

Неће изаћи из моде пелерине купљене прошле зиме.

Прочитајте још: Обуците се као Меланија Трамп: Прва дама ОБОЖАВА комад гардеробе који СВАКА жена има у орману (Фото)

4. Беле чизме

Попут Елизабет Харли у филму "Остин Пауерс" беле чизме ће се вратити на улицу. Веселе шездесете су поново модерне, јер чизме за предстојећу јесен и зиму имаће туп врх, дебеле штикле и платформе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas