Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Каква сте личност

Начин на који се шминкате открива ваш КАРАКТЕР: Дебелу линију ајлајнера извлаче ОРГАНИЗОВАНИ типови

Желите да знате шта ваш омиљени изглед говори о вашем карактеру?

1618489352_jk.JPG
Фото: ИнстаграмПринтсцреен/ЈК
Oglas

Постоји неколико начина на које жене показују своје особине. Начин на који се облаче, начин на који разговарају с људима, њихови интереси … Али ништа не привлачи толико пажње као што је њихова шминка – или чак недостатак исте.

Дебела линија ајлајнера и ружичасте усне
Организован, самодовољан, тип А. Важни су вам детаљи, памтите свачији рођендан, хороскопски знак и интересе. Ви сте проницљиви и оштри, баш као и ваша савршено подебљана, оштра линија на очима.

Остатак ваше шминке такође је у складу с вашим карактером – углађен је, али оставља утисак: суптилно обликоване линије, савршено ружичасте усне, блиставо лице. То су неке од ваших омиљених ствари!

Вамп усне и црне трепавице
Не можемо да одлучимо шта је дрскије: ваша шминка или ваше понашање. Неки чак могу ићи тако далеко да вас називају драматичним. Хеј, мало драме никад никога не повреди.

Румени образи, нашминкане усне и изражене обрве
Снажна, сигурна и женствена, ви нисте особа која седи на маргинама и стиди се храбрих изјава – како у животу, тако и у вашем изгледу! Баш као и ви, ваша шминка потврђује поверење и креативност.Нагињете према свему што ће учинити ваше лице средиштем пажње. Живот је прекратак … зашто не бисте себи допустили мало боје?

И док имате основни круг пријатеља који вас познају и воле због ваше ватрености, неки вас сматрају застрашујућим и настоје да  задрже дистанцу. Како год, ви сте жена која воли оно што воли и зна што зна, зар не? Исто важи и за лепоту. Као и већина ствари у животу, све ћете једном испробати. Дуге вештачке трепавице? Вамп црвени руж за усне? Учињено.

Природни маке-уп
На карти личности, ви сте мирни пре, за време и након олује. Док неки могу погрешно да схвате вашу пасивност и мирноћу, њихово мишљење је далеко од истине. Истина је да имате много мишљења и ствари које би требало да кажете, стога изражавајте те мисли на селективнији начин. Ви сте потпуни чувар мира и често глас разума међу својим пријатељима.

Овај опуштени приступ важи и за вашу рутину лепоте. Иако вам се свиђа храбар трендовски изглед, добро се познајете и знате да ваш дневни стил није такав (и никада неће бити). Волите природан, практичан, изглед. Да вам отворимо торбу за шминкање, нашли бисмо ББ крему, сјај за усне, руменило и маскару.

Контурисано лице и драматичне очи
Неки вас називају драма краљицом, али волимо да вас сматрамо особом која је у складу са својим осећањима и емоцијама. Плачете на сваки филм, најгласније се смејете на комедије и жестоко распламсате кад се препирете. Попут ваших савршено исклесаних црта лица и изванредних очију, тако се и ви изражавате.

Људи увек знају на чему су с вама и како се осећате у одређеном тренутку … и они вас воле због тога. Да, ваше емоције могу да буду помало турбулентне, али боље је бити искрен, зар не? Барем одржавате живот занимљивим.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas