Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЛИП ХАЉИНА

МОДНИ ХИТ ОВЕ ЈЕСЕНИ: Ево на које све начине можете комбиновати СЛИП ХАЉИНЕ (ФОТО)

Јесен је закуцала на наша врата и донела нам неминовну потребу за променом гардеробе.

1599732200_Capture-haljina.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / bloomwithzum
Oglas

Оставили сте по странИ већину летње гардеробе и загрлили своје омиљене лагане џемпере, али један детаљ се још увек може наћи у тој фамозној јесењој причи, иако му обично ту није место. Реч је о неодољивој слип хаљини. Спаваћица - хаљина, као створена је за изражајан јесењи аутфит.

Ако сте попут многих након открића ношења доњег рубља као гардеробе у јавности решени да ове јесени заблистате, имамо за вас предлог – уклапање слип хаљине са вашом јесењом гардеробом.

Есенцијална слип хаљина је ванвременски комад одеће, који чини се никад неће изаћи из моде. Ако сте са тугом у очима мислили да се морате растати са њом кад мало захлади, биће нам драго да вас развеселимо. Не морате! Можете је носити и током ране јесени, а ево и како.

Прочитајте још: Обуците ХАЉИНУ која каже: ЖЕЛИМ да ПУТУЈЕМ!

СЛИП ХАЉИНА И МАЈИЦА КОНТРАСНЕ БОЈЕ

Ако волите лагане ролке или једноставне једнобојне мајице уских рукава, потражите оне једноставне и спарите их са вашом омиљенм слип хаљином.

Беспрекорно елегантан изглед можете створити комбинујући црну ролку са хаљином златног тона.

А уколико сте више расположени за опуштен изглед ове јесени, само пребаците ваш омиљени дукс преко ове хаљине и ускочите у ваше омиљене чизме. Такође све варијанте лабавих џемпера можете носити преко ове хаљине, која ће допринети вашем неодољивом изгледу.

Прочитајте још: НИКАД СЕ НЕ ЗНА: Носите ОВЕ боје и позитивне ствари ће вас саме пронаћи

СЛИП ХАЉИНА + БЛЕЈЗЕРИ, ЈАКНЕ И КАПУТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me: 99% of the time in front of a camera. http://liketk.it/2sHMI #liketkit @liketoknow.it

Објава коју дели Zumreta (@bloomwithzum) дана

Јесен полако стиже, и може постати изненађујуће хладно нарочито у вечерњим сатима. У том погледу преко ваше омиљење слип хаљине требаће вам неки лагани блејзер, јакна или капут. Мантили ширег спектра као и сакои савршено се слажу са овим фантастичним хаљинама. Тексас или кожна јакна - избор је на вама, а у оба случаја изгледаћете фамозно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas