· · Коментари: 0
RED DOT AWARDS 2020

Награда за екстерну меморију дизајнирану налик на дијамант

Меморијски модул XPG SPECTRIX D60G DDR4 се састоји од меморијских чипова високог квалитета и металног хладњака који нуде сјајан интегритет, поузданост и стабилност сигнала

XPG-D60G--1-.jpg
Фото: Промо

Екстерна меморија компаније ADATA Tehnology, водећег произвођача DRAM модула високих перформанси, NAND флеш производа и додатне опреме за мобилне уређаје, добитник је награде Red Dot Design Award 2020 за изврсност у дизајну. 

О наградама Ред Дот Аwардс
Одликовање Ред Дот познато једна је од најцењенијих гаранција доброг дизајна. Награда се додељује у три категорије:дизајн производа, дизајн у комуникацији и дизајнерски концепт. Такмичење у свакој од категорија се организује једном годишње, а производе, комуникацијске пројекте, те дизајнерске концепте и прототипове који уђу у конкуренцију оцењује стручни жири. Жири се састаје једном годишње за сваку од категорија на основу специјалности чланова.

Меморијски модул XPG SPECTRIX D60G DDR4 дизајниран по узору на дијамант, са више RGB осветљења.

Диск се одликује јединственим дизајном са две RGB светлосне траке, што му даје највећу RGB светлосну површину међу меморијским модулима.

Широке RGB траке дају додатни, невероватни изглед било ком рачунару.

Прочитајте још: Можете ли да замислите да наочаре пуштају музику и успостављају позив? Сада је и то могуће (ВИДЕО)

Корисници могу прилагодити светлосне шаблоне, подесити брзину пулсирања, интензитет светла и друге параметре без потешкоћа уз помоћ апликације HPG RGB Sunc или постојећег софтвера за контролу за контролу осветљења које нуде велики произвођачи матичних плоча.


Фото: Промо

Прочитајте још: Паметна наруквица за само 13 евра (Видео)

Поред светлосних ефеката, D60G може се похвалити јединственим авангардним стилом који укључује дизајн површине инспирисан дијамантима. 

D60G се састоји од меморијских чипова високог квалитета и металног хладњака који нуде сјајан интегритет, поузданост и стабилност сигнала, чиме практично подужују век трајања меморијског модула. D60G подржава спецификацију Intel Extreme Memory Profile (XMP)2.0, што корисницима омогућује да оверклоковањем управљају апликацијом из оперативног система уместо путем BIOS-а. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.