· · Коментари: 0
краљевска породица

Најбогатије дете на свету у мајици од 1000 динара: Кејт Мидлтон не троши много (ФОТО)

Кејт Мидлтон одлучила се за морнарски стајлинг прица Џорџа.

1627286658_Capture.PNG
Фото: Инстаграм/ Принтсцреен/ бy тхе дуцхесс

Фанови краљевске породице били су одушевљени када су видели нову фотографију принца Џорџа, поводом његовог осмог рођендана. А да се Кејт и Вилијам труде да колико толико остану у мерилима "нормалне породице", без претеривања и скупих детаља поново су доказали.

Британска јавност брзо је пронашла детаље о његовој слаткој одећи, баш као и када је реч о  војвоткињи Кејт Мидлтон. Његова мама Кејт одлучила се за поло мајицу Џон Левис и Боден шортс у морнарском стилу.

Прочитајте још: Рођенданска слика принца Џорџа оборила Инстаграм: За само неколико сати прикупила скоро МИЛИОН ЛАЈКОВА! (ФОТО)

Занимљиво је то да је да тегет панталонице коштају 23 £ и како извештавају британски медији и даље су достпупе у продавницама. Када је реч од плаво-наранџастој пругастој мајици цена је још приступачнија, између 8 и 12 фунти и већ је распордата широм Британије.

Кејт се, као и када је реч о њој самој, увек труди да се на материјалне ствари, попут гардеробе, не троше велике количине новца.

Прочитајте још: Зашто КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА никада није ишла у школу?

Принц Џорџ на фоотграфији има широк осмех, а сви примећују колико личи на тату, односно принца Вилијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.