· · Коментари: 0
ЕНИГМА

Најбоље чувана тајна САД у којој је учествовао ТЕСЛА: Бродoве су враћали кроз време, а децу слали у будућност!

Гласине да је америчка влада спроводила експерименте у вези са психолошким ратовањем у Маунтоуку и Херојевом кампу шире су се осамдесетих година 20. века. Онда је Престон Б. Николс, сведок и учесник, одлучио да проговори и све детаљно опише.

1609620522_Nikola-Tesl.jpg
Foto: Pixabay

Хемптон, месташце на источном краку Лонг Ајленда, у предграђу Њујорка, чини мало вероватним местом за тражењем завере владе САД која укључује контролу ума, путовање кроз време, отмицу деце и експерименте са халуцигеном дрогом.

Ипак, многи сматрају да је Херојев камп, војна база са седиштем крај Хемптона (која је данас затворена) некада била место језивих експеримената на људима, који се могу упоредити са зверствима које су нацисти починили у концентрационим логорима.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Филаделфијски експеримент
 Брод је заиста негде отишао, а након што је војска сазнала за негативне ефекте прекомерне изложености тзв. "горе-доле" ефекта, који се јавља приликом путовања кроз време, угасила је пројект. Холивуд је обрадио ову причу у серијалу "Најчудније ствари". И филм "Филаделфијски експеримент" адаптиран је на основу књиге о овој завери и прати два морнара на разарачу "Елдриџ".

Гласине да је америчка влада спроводила експерименте шириле су се осамдесетих година 20. века. Престон Б. Николс (1945-2018), сведок и учесник, у књизи "Пројекат Маунтоук, експерименти са временом" (1982), детаљно описује експеримент у коме је био врста "заморца", али и његов пут кроз време.

Морнарица није признала експеримент, али јесу да су успели да пошаљу брод кроз време...

Јавили су се и други сведоци и сви причају о инциденту 1983. године, који је започео током Другог светског рата. Наиме, октобра 1943. америчка војска је наводно спровела тајне експерименте у наменском бродоградилишту у Филаделфији да би онемогућили нацистички радар . Морнарица никада није признала ниједно од ових испитивања али је, наводно,1955. године, признала да је бродове учинила невидљивимза радаре, а изазвали су и путовање бојног брода кроз време!?

Брод је отишао у будућност Фото: Пиксабеј

Током експеримента брод је отишао 40 година у будућност. Два експеримента, пројект Маунтоук и Филаделфија се повезују кроз временску црвоточину, а генератори на "Елдриџу" и даље су одржавали портал времеплова отвореним од 1984. године.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Након филма "Експеримент из Филаделфије" Ал Билек је отишао код психијатра и успео је да хипнозом открије потиснута сећања.Открио је да му је право име Едвард Камерон и да је радио на Филаделфија експерименту са братом Данканом Камероном. Тврдио је да је Никола Тесла смислио како да учини бојни брод "Елдриџ" невидљивим, и притом је отворио временску црвоточину у будућност. Браћа су била на броду...

Теорија 11
У књизи Николс пише о експериментима са дечацима, а неки од њих су послати порталом у непознато време. Серијал "Најчудније ствари" ово назива "Теоријом једанаест" сугеришући експериментисање са 11 малолетника. У Николсовој књизи отети малишани су познати као Маунтоук дечаци.
Тесла је отворио црвоточину!

Николс у поменутој књизи пише да је радио у Херојевом кампу на тајним експериментима. Тврди да је седамдесетих година радио је са Билеком на "Маунтоук фотеља", делу намештаја који је користио електромагнетику за појачавање психичких моћи.

Данкан је ушетајућа душа, медијум...

Утврђено је да је Данкан Камерон (1951-2018) верзија дечије "ушетајуће душе" рођене 1963. године; има психичке моћи и постао је фокус многих експеримената на столици Маунтоук. Очигледно је Данкан могао да манифестује предмете само размишљајући о њима док је седео на специјалној столици. Један од описаних експеримената назван "Видеће око" рађен  је са наопако окренутим временским порталом. Са праменом косе или другим одговарајућим предметом у руци. Данкан је могао да види кроз друге људе било где на планети у било ком тренутку.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Портали и дечаци
Од многих бизарних прича о ономе што се догодило у Херојевом кампу, Нетлфиксов ТВ-серијал користи само три основна елемента: портале, чудовиште и децу са психичким моћима.

Која је Теслина улога? Фото: Пиксабеј

У једном тренутку, међутим, надређени Николсу су рекли да укључи столицу и остави је у раду до 12. августа 1983. Како прича, укључивањем друге машине за путовање кроз време, пројекат Маунтоук је успешно створио временску црвоточину до 1943. године, са улазно-излазном снагом на оба краја. Тако су Ед и Данкан Камерон из 1943. године прошли кроз портал и десило се оно што је описао Ал Билек.

Опрема је разбијена и база зацементирана.

Николс је морао да разбије сву опрему која је покретала столицу Маунтоук. Потом су запосленима испрали мозак и 1984. године доњи ниво базе напунили цементом.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Нека сведочења преживелих помињу ванземаљске облике живота, као и гигантске гуштере или екстра-димензионална бића која се појављују у хуманоидном облику направљеном од шупљег стакла. У игри је и елемент путовања кроз време који се повезује са експериментом из Филаделфије, теоријом завере која је покренула све приче о Маунтоуку.

Да ли је стварно обустављен експериметн?

Многи сматрају да су експерименти, који се баве ширењем људске свести, још увек трају негде од 2008. године, када је пронађен неидентификовани труп непознате и дотада невиђене животиње на плажи Лонг Ајленда, назване монструм из Маунтоука.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.