· · Коментари: 0
сређен дом

Најбољи начини за ОДЛАГАЊЕ ОБУЋЕ У КУЋИ

Жене и ципеле, та нераздвојна комбинација учинила је да постане сувишно пребројавање обуће коју у свом поседу има једна жена, као и двоумљење по питању куповине новог пара.

1601726434_Depositphotos_187020074_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Чак и ако не поседујете попут неких на стотине ципела и чизама, у малом стану зна да буде заиста изазовно смештање и до двадесетак пари. У том погледу доносимо вам овом приликом занимљиве идеје за одлагање обуће у кући.

КВАДРАТНЕ ПОЛИЦЕ ЗА ОБУЋУ

Уместо да обућу држите у кутијама и да при том проведете сате тражећи одговарајући пар, ако посегнете за квадратним полицама имаћете на дохват руке, прегледно посложене све ципеле и чизме које имате у свом поседу. Уколико се ради о високој полици савет је да у доњим редовима буде обућа коју најчешће носите.

Прочитајте још: Морнарско плава и тапете за стварање ЕЛЕГАНТНОГ ДОМА

ПРОЗИРНЕ КУТИЈЕ ЗА ОДЛАГАЊЕ

Основна предност прозирних кутија за одлагање је у томе што ћете за разлику од картонских кутија моћи да видите шта се у њима налази. Такође ако сте забринути за количину прашине са којом би ваша омиљена обућа могла да дође у додир, као у погледу отворених полица, ова варијанта се намеће као врло захвално решење.

УСПРАВНЕ ПОЛИЦЕ ЗА ОРМАР

Ако у ходнику немате довољно простора за додатну полицу за одлагање обуће, опција која вам се нуди су усправне полице које се каче са унутрашње стране ормара. Једина мана ових полица је та што своје дубоке чизме нећете моћи да сместите у њих.

ПОЛИЦА У ВИДУ НОСАЧА НА ВРАТИМА

Врата са унутрашње или спољне стране ормара или просторије по вашем избору су често запостављена површина. Самим тим она су савршено место за поставку полице за обућу која изгледа као складан метални носач, а која у просеку може да прихвати и до 36 пари ципела.

Прочитајте још: УЖИВАЈТЕ у јесењој ЧАРОЛИЈИ: Украсите БУНДЕВАМА, бршљеном и орасима врата, БАЛКОН или врт (ФОТО)

КУТИЈА ИСПОД КРЕВЕТА

Уколико не желите да вам сезонска обућа буде на путу, а испод свог кревета у спаваћој соби имате довољно места за одлагање, згодна опција која вам стоји на располагању је кутија за обућу са преградама за сваки пар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.