Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ИЗАЗОВ

Најбољи СТИЛСКИ савети за жене са БУЈНИМ грудима (ФОТО)

Иако су бујне груди велики благослов, оне долазе са одређеним низом модних изазова.

1630925757_pjimage--1-.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Како бисте уживали у облинама што лакше, заокружили смо неколико наших омиљених стилских савета за облачење бујнијег деколтеа.

Постигните идеалну равнотежу између скоцканог и удобног. Не желите да ваша кошуља изгледа као шатор, али такође желите да избегнете да се дугмад толико чврсто затегну да стварају нежељене празнине. 

Прочитајте још: Пет начина да изгледате МОДЕРНО У ЗРЕЛИМ ГОДИНАМА као Џејн Фонда, Џоан Колинс и Хелен Мирен! (ФОТО)

1. Тамнији горњи део

Ако више не желите да привлачите пажњу на груди, и даље можете имати узбудљив изглед држећи горњи део одевне комбинације тамнијим од доњег.

2. Струкирани модели

Када је реч о хаљинама, дамама са бујним грудима одлично стоје модели који су скупљени у струку.

3. Комбинезони

Комбинезон је дизајниран да ласка вашим облинама, па је идеалан комад за жене великих груди.

4. Једноставни слојеви

Не желите да ваша одећа ради против вас, па одаберите силуету која се увлачи у струку. Такође, избегавајте двоструке јакне и капуте јер додатна тканина може додати волумен вашем изгледу. 

5. Деколте

Уместо високог деколтеа који често може резултирати застрашујућим „uniboob-ом“, одлучите се за чамац или в-изрез. 

6. Кратке огрлице

Не кажемо да се морате опростити са свим својим дугим огрлицама, али ако сте икада гледали филм „Thoroughly Modern Millie“, схватићете зашто понекад дуга огрлица преко пуних груди није увек најбоља комбинација. Срећом, краће огрлице једнако су добре као и њихове макси колеге.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas