Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

Вага важи за неодољив знак јер ће учинити све да заведе приапдницу лепшег пола, али...

1619682932_par.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Лав

Прави предатор међу знацима. Удварање је директно, гламурозно и са пуно комплимената. Воли да партнерку остави без текста, а то постиже скупим поклонима, својом појавом и, наравно, интелигенцијом. Ништа мање не тражи ни од партнерке.

У стању је да сву енергију посвети удварању

У стању је да сву своју енергију и слободно време посвети удварању како би освојио свој "плен". У стању је да приреди такве тренутке који вечно стају у сећању.

Мушкарци Лавови важе за велике љубавнике, доминантне и страствене особе.

Прочитајте још: Месечни ХОРОСКОП: Запамтите два датума 13. и 29. МАЈ, јер следи преокрет на послу, али и враћање бивше љубави

Вага

Мушкарац Вага је навећи заводник. Обраћа пажњу на све и све ће урадити да се лепша половина осећа поред њега као права дама. Његове рекације су спонтане и он ништа не ради на силу. Једноставно та магија завођења је у њему. У спаваћој соби је прави заводник, речи су му питке.

Уживање уз Вагу је загарантовано!

Уживање поред мушкара Ваге је загарантовано па била то и шетња парком. Воли када је жена, пре свега дама, када има лепо и културно понашање и да је складне грађе. Вага нема свој иделани тип жене (плавуша, црнка, висока или ниска) њему је најбитније да испред себе види складну жену.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Водолије

Мушкарац Водолија је нежан и суптилан љубавник. Он нема "разрађен" план како осваја жену. Једноставно, он у тренутку доноси одлуку и креће у освајање. Пошто је мушкарац будућности од њега можете да очекујете буквално све!

Осваја жену која му пробуди "клик", а онда...

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Не воле везе за једну ноћ, већ дуге и озбиљне односе. Он је интуитивни мушакрац и код њега на првом месту ради хемија када је привлачење у питању. Ретко када партнерку бира само према физичком изгледу ( што је случај код Лава) већ та жена мора да има неку "мистику" која у њему буди так "клик" и он креће!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas