Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
једноставан рецепт

Најбржи РЕЦЕПТ за кремасту пасту са пилетином: Идеалан када имате мало времена за кување! (ВИДЕО)

Укусан ручак за целу породицу, који се прави без много муке.

1625133959_piletina.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ The Perfect Home
Oglas

Комбинација која обећава - пилетина и паста, нешто што се свима свиђа. Направите сочну мешавину и уживајте у брзом и једноставном ручку.

Прочитајте још: Кремаста торта која се НЕ ПЕЧЕ: Савршен рецепт за очајне домаћице ! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Паста са пилетином

Састојци:

  • 1 пилећа прса
  • 300 г чери парадајза 
  • 200 г фета сира 
  • 2 чена белог лука
  • мајчина душица или оригано
  • биљно уље, со
  • 300 г тестенине 

Фото: Принтскрин/ The Perfect Home

Припрема:  

У ватросталну посуду изручите сав парадајз, прелијте га уљем, посолите и побиберите.

На средину ставите комад фета сира, а са једне и друге стране по парче пилетине. Ставите у посуду и две гранчице свежег оригана или мајчине душице и два чена белог лука. Попиберите и прелијте са још мало уља.

Ставите да се пече у рерни на 200 стапени, 35 минута.

За то време скувајте пасту.

Извадите посуду из рерне и из ње уклоните месо, оригано и бели лук, како бисте у њу сипали тестенину и добро промешали у соцу, сиру и парадајзу. Мешајте док се тестенина сва не обложи.

Пилетину кидајте на ситне тракице виљушком и убаците је у тестенину. Поново добро промешајте.

Пријатно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas