Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

НАЈДВОЛИЧНИЈИ хороскопски знаци: Мисле једно, причају друго, а магнет су за СУПРОТАН ПОЛ

Шта је у главама ових хороскопских знака, никада нећете знати.

1622229743_film-druga-zena1.JPG
Фото: Yоутубе Принтсцреен/Филмовизија
Oglas

Шта мисле, шта планирају, шта воле, шта их одбија - то је вечита мистерија следећих хороскопских знака, па у истој менри колико то супротну страну која је у контакту са њима зна да иритира, исто толико зна и да привуче. Поготову ако је у питању супротни пол. 

Шкорпија- воли игру дубоких страсти. Спушта се у дубине душе, како своје тако и од партнера. Тада осећа његов страх и тада почиње његова игра дволичности. Ради све што друга страна очекује али онда ничим изазван окреће нови лист и тада је партнер у шоку!

Помишља одмах: "шта је овом човеку у глави" једно прича , друго ради. Али опет та његова дволичност у завођењу и те како привлачи супротни пол. Жене једноставно жуде за том емотивном клацкалицом. Шкорпија то зна и зато увек игра игру емотивне дволичности! Увек је у предности јер осећа ваш страх који користи како њему одговра.

Близанци- Меркурова деца. Прича тј комуникација је оно на шта жене падају. Обасипање комплиментима а опет опушена и лагана конверзација са дозом сеxуалног удварања. Све савршено упаковано и скоцкано са лепом лептир машном.

Његова вретенаста грађа и беспрекорна комуникација су његови адути. Његова дволичност је у томе што како пажњу поклања вама исто такоје поклања још минимум пар жена. Он ужива у дволичмом удварању. Ако га желите само за себе то је мало теже...ОН бира када се препушта само једном партнеру.

Лав- свестан је својих адута као појава. Где ом+н уђе све су очи упрте у њега. Дволичност је нешто што иде под руку са његовим карактером. Жели да буде први и омиљен али не само код једне жене већ код њих више. Да свакој он буде први јединствени и непоновљиви. Свакако успева у томе. Раскош и сјај , лепу енергију он даје и узима све! Лав је једноставно ловац на женске емоције.

Вага- дволичност и вагање је његово средње име. То код Ваге никако нећете приметити на прву лопту. Потребно је доста љубавног и животног искуства да се Вага укапира. Сличан је Лаву али све ради на много софистициранији начин. Има појаву као Лав, мозак и комуникацију као Близанац а лепоту и лакоћу зивљења има урођену. Лав лови, Вага флертом осваја. Жене уживају његовом друштву и његовој наклоности. Сво време овог света им посвећује.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas