· · Коментари: 0
САВЕТОВАЊЕ

НАЈГОРИ САВЕТИ које самци могу да добију од парова

Љубавне везе могу да буду врло компликоване.

1599126556_Depositphotos_20182959_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Великом броју људи се чини да се безуспешно труди годинама уназад да пронађе своју савршену половину. Ако свему томе додамо добронамерне, али понекад заиста лоше савете од стране пријатеља или чланова породице који су у вези или браку већ годинама, ствари постају још теже и компликованије. Иако је њихова намера била да помогну, поједини савети могу да нанесу више штете него користи.

Ако сте тренутно без партнера и нађете се у прилици да слушате добронамерне савете парова око вас, може вам у великој мери помоћи сазнање који од датих савета су контрадикторни, односно које бисте од њих требали да окарактеришете као – некорисне.

ТВОЈ САВРШЕН ПАРТНЕР ЈЕ ТАМО НЕГДЕ

Пре свега не постоји савршена особа, а самим тим ни савршен партнер. Свака особа коју сретнете у животу имаће своје мане али и врлине, попут вас самих. С тога тежња ка савршенству може бити оно што вас кочи да пронађете особу са којом бисте могли да проведете предивну будућност.

Прочитајте још: ТИК ТОК изазов: Волите се, али ако НЕМАТЕ #цоуплегоалс као да нисте у вези!

Фото: Депозит

ПРЕТВАРАЈ СЕ ДА СИ НЕДОСТИЖНА

Свакако да не треба све што имате да понудите на тањиру, али ако и ви и особа са којом бисте хтели да имате љубавну везу играте игру – хард то гет, на крају вечери обоје ћете кући отићи празних шака. Мало изазова је пожељно, али ако се претварате да сте апсолутно недостижни, врло је вероватно да ће особа која вас занима, своје занимање пребацити на неког ко је доступнији.

ПРОНАЂИ НЕКОГ КО ВОЛИ СВЕ ШТО ТИ ВОЛИШ

Звучи идеално, јер то би значило да ћете сваки слободан тренутак проводити заједно, али да ли је реално? Веза се не састоји од истих мишљења и схватања, нити од идентичних интересовања. Кључ је у прихватању различитости и разумевању међу партнерима, а не у изједначавању у стварима које вас занимају.

Прочитајте још: Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

САЧЕКАЈ ДА ОН НАПРАВИ ПРВИ КОРАК

Чекати да друга особа учини први корак равно је чекању – до краја вечности. Невероватно је колико много пута се дешава да две особе након година и годна чекања да друга направи први корак, коначно проговоре на дату тему и сазнају да су непотребно пропуштале нешто прелепо. За први корак је потребна храброст, али њу увек прати срећа.

ХЕМИЈА ЈЕ ДОКАЗ ДА СТЕ ПРОНАШЛИ СРОДНУ ДУШУ

Под налетом узбуђења и привлачности, готово да је могуће видети у ваздуху хемију између две особе. То су тренуци када престанете да размишљате разумом, и препустите се инстинктима. Међутим, то не значи да вам је загарантован успех. Чак и најјача хемија између две особе, може бити само то, хемија, она која вам обезбеђује добар осећај у кревету без изгледа за стабилном будућношћу.

Прочитајте још: Ових ДЕСЕТ СТВАРИ МУШКАРЦИ не воле да ЧУЈУ од својих ЖЕНА

Фото: Депозит

ЉУДИ МОГУ ДА СЕ ПРОМЕНЕ

Свакако да постоји шанса да се људи у појединачним случајевима промене, али за то мора постојати снажна воља и само-мотивација. Међутим, одлука за улазак у везу са неким уз наду да ће се он променити само због вас и ваше љубави, је сулуда идеја. Такође, чекање на нечије мењање како би веза уопште започела је губљење времена.

ОПРОСТИ И ЗАБОРАВИ

Каже се да је људски грешити, а самим тим и опраштати. Али то не значи да сваки преступ треба да праштате нити да заборављате. Нико вам сем вас самих не може одредити шта и до које мере треба да опраштате. Осим тога заборављање значи да постоји могућност поновног проласка кроз сличну ситуацију. Опростити је једно, а заборавити је сасвим нешто друго.

Прочитајте још: Одговорите на ТРИ питања, па ако је одговор "ДА" ускоро ћете добити ВЕРЕНИЧКИ ПРСТЕН

ВРЕМЕ ЛЕЧИ СВЕ РАНЕ

Истина је да временом неке ствари постану разумљивије и прихватљивије. Али да заиста време лечи све ране, не би било толико примера старијих особа које тугују за изгубљеном љубављу из младости. Иако је ово савет који се даје у нади да ће код особе која тренутно пати пронаћи канал кроз који ће туга проћи, бољи би био – дозволи себи да тугујеш колико год ти је потребно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.