· · Коментари: 0
Марија Килибарда и Марија Шерифовић у најлуђој ноћи на Првој

Најлепше песме и највеселије приче за дочек Нове године: Четвртак, 31. децембар у 22 сата

Прва телевизија је за своје гледаоце у новогодишњој ноћи припремила специјалну емисију која ће бити по мери свих љубитеља добре музике и доброг хумора.

1609256570_AKK_5667.jpg
Фото: Александар Крстовић

Емисија ће почети у 22 сата, одмах након најпопуларније серије „Игра судбине“, а водиће је Марија Килибарда која ће нас својом увек добром енергијом, осмехом, сјајним гостима и најлепшим нумерама увести у Нову 2021. годину од које сви очекујемо да крене и настави у духу доброг расположења и добрих вести. Још једна Марија ће улепшати ове вече са Килибардом, а то је Марија Шерифовић, певачица чији раскошни глас и песме увек радо слушамо и која најбоље зна да направи фантастичну атмосферу.

Фото: Александар Крстовић

Шерифовићева ће улепшати ово вече гледаоцима Прве сјајним нумерама, народним и забавним али одабраним по жељи многобројних гостију који ће се смењивати у студију. Имајући у виду да је „Игра судбине“ обележила ову годину када је реч о домаћем серијском програму, гледаоци ће имати прилику да чују приче главних протагониста из приватног угла, њихов осврт на 2020. годину и чему се надају у наредној години. Али није само ова серија оставила траг у телевизијском програму, те ће тако Килибарда угостити и сјајне глумце из серија „Тате“, „Ургентни центар“ као и нове хумористичке серије „Три мушкарца и тетка“.

Фото: Александар Крстовић

"Неописиво се радујем што ћу бити са нашим гледаоцима у последњим сатима ове више него турбулентне године. Бићемо у друштву наших најпопуларнијих тв лица и најбољих музичара са ових простора, да заједно закорачимо у нову годину од које сви толико очекујемо. Нека баш тај први корак у 2021. буде радостан и оптимистичан, а са нама је то гарантовано, и нека наговести управо таквих 12 месеци. Веселих, ведрих, здравих и пуних ентузијазма. Желим нам свима изобиља лепог у наредној години и зато вас позивам да сви заједно у њу и упловимо", рекла је Килибарда.

Маријини гости биће и бројне познате личности који ће нам донети много смеха и добре забаве. Сазнаћемо којом песмом би испратили ову, а с којом би дочекали Нову годину, шта ће пожелети гледаоцима и шта су пожелели од Деда Мраза за себе и своје најдраже.

Специјални гост Марије Шерифовић ће бити Јелена Карлеуша, који ће својим експлозивним хумором додатно подгрејати атмосферу у студију, а отпеваће и једну своју нумеру специјално за гледаоце Прве.

Ведар дух, позитивна атмосфера, смех и сјајна музика су нам свакако потребни и у ноћи када најјаче желимо срећан и успешан почетак Нове године, Прва телевизија ће својим програмом сигурно унети радост у породичне домове својих гледалаца.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.