· · Коментари: 0
ПОСАО

Најмлађа милијардерка на свету новац је зарадила сама: Након несугласице са познатом компанијом, основала је свој бизнис

Новац није наследила.

Магазин "Форбс" је недавно објавио годишњу листу милијардера на којој се налази преко 2.770 особа, од чега је њих 500 први пут нашло на листи.

Прочитајте још: Он је наследио престо принца Филипа

Ново лице на овој листи најбогатијих је и Витни Вулф Херд. Она је основа апликацију за упознавање - Бамбл. 

Несугласице
Иначе, пре него што је покренула апликацију Бамбл, Вулф Херд је била део оснивачког тима Тиндера, али је након несугласица напустила ту компанију. Убрзо, поднела је тужбу против те компаније и то у вези са секусалним узнемиравањем. Компанија која управља Тиндером је то одбацила, али су јој платили више од милион долара како би постигли нагодбу.
Њено богатство значајно је увећано када је у фебруару изашла на берзу, након чега су деонице њене фирне доживеле значајан раст

Оно што медији наглашавају и оно што је важно нагласити у вези са Витни је то да је она сама стекла своју милијарду, тј. да новац није наследила од породице или после развода.

Прочитајте још: Жељко са њом има прелепу ћерку Мину: Погледајте како изгледа прва Јоксимовићева СУПРУГА (ФОТО)

Ова млада милијардерка наглашава да је важно пронаћи баланс између посла и приватног живота:

- Кључно је пронаћи време за породицу, макар то значило да треба да узмете и слободно поподне - рекла је. 

Такође, једном приликом је изјавила да жели да интернет постане љубазније и лепше место за све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.