Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Најпопуларнији СЛАТКИШ има 230.000 постова на Инстаграму. Да ли знате који је то?

Високо друго место је заузела штрудла од јабука.

1613136502_pexelsSLATKISI.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Према истраживању агенције АПА-Цомм Сахер торта је најпопуларнији десерт на друштвеној мрежи Инстаграм.

Прочитајте још: Гордон Ремзи поново вређа: "Прекини да куваш! Није чудо што немаш девојку, ти си КРОФНА!"

Добро је познато да људи воле да сликају храну, а више од 230.000 постова о специјалитету бечких кафеа нашло се на Инстаграму до 27. јануара 2021. године.

Захер је легендарна торта Фото: Фоодцолецтион

Друго и треће месо заузимају штрудла од јабука и царске палачинке. АПА-Цомм, агенција за праћење медија и пружање ПР услуга аустријске новинске агенције АПА, анализирала је хаштагове 115 различитих аустријских десерта на Инстаграму.

Штрудла од јабука заузела је високо друго место.

Захер торта убедљиво предводи ранглисту са скоро четврт милиона постова. АПА-Цомм је на основу узорка од 100 постова проверила заступљеност Захер торте на страним језицима. Чак 30 одсто постова је било на енглеском и италијанском језику, а укупно је било заступљено осам страних језика.

Прочитајте још: Луј Витон не престаје да изненађује: Овај пут представио џемпер који кошта чак 7.000 евра! (ФОТО)

Штрудла од јабука која се налази не другом месту ранглисте забележила је више од 124.000 постова на Инстаграму. Овај десерт такође показује јаку интернационалну распрострањеност, па 50 одсто постова није на немачком. Први пут припремљене 1854. године за царицу Сиси царске палачинке заузимају треће место са 118.000 постова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas