Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
НАЈБОЉИ

"НАЈПОСЕБНИЈИ" ЉУДИ: Предности и слабости особа са НУЛТОМ крвном групом

Када се наљуте постају импулсивни.

1606150465_Depositphotos_28072165_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Људи нулте крвне групе (0) склонији су неким болестима, али имају и неке врло моћне особине којима се истичу у популацији.

Људи с нултом крвном групом  посебни су јер могу да дају крв свим осталим групама (у еритроцитима нулте крвне групе нема никаквог фактора који би разарао туђу крв), али могу примити крв само од своје крвне групе. Али то није све што их чини прилично другачијима од осталих. Више су склонији неким болестима, али имају и неке врло моћне особине којима се истичу у популацији.

Прочитајте још: Како знамо да СТАРИМО? Ово су показатељи

Способност за вођство, проактивност, велика количина енергије и способност да увек остану фокусирани, неке су од најбољих квалитета људи са нултом крвном групом. Такође знају бити врло моћни и продуктивни. 

С друге стране, склонији су неким болестима попут чира, дисфункције штитне жлезде, ниског нивоа хормона штитне жлезде и недостатка јода. Те дисфункције могу да узрокују нежељене последице попут прекомерне телесне тежине и задржавања воде.

Прочитајте још: СМРТ НИЈЕ КРАЈ! Али да ли бисте желели да живите у НЕКОМ ОБЛИКУ после смрти? Ускоро ће и то бити МОГУЋЕ!

У Јапану нулта крвна група од давнина се повезује са одређеном врстом личности. На разговору за посао Јапанце често питају која су крвна група.

Људи са нултом крвном групом описују се као одговорне, предане, организиране, фокусиране, савесне и практичне. 
Фото: Депозит

Такође се верује да су бистрији и бољи логичари од других. То је зато јер су њихови преци били ловци који су требали да посматрају и најпрецизније процене околину како би преживели.

Прочитајте још: ИСТРАЖИВАЊЕ ПОКАЗАЛО: Мушкарци једу више ако су жене у близини!

Када су под стресом могу да се разљуте, постану хиперактивни и импулсивни. Лоша исхрана, недостатак физичке активности, нездраве навике и склоност стресу чини их подложнијима штетним метаболичким процесима, као што су отпорност на инсулин, успорена активност штитне жлезде и дебљина.

Такође, имају више количине желудачне киселине од других крвних група због чега често имају осетљив желудац, а склони су и настанку чира желуца.

Прочитајте још: Шта МУЗИКА коју слушате говори о вашем МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ?

Људи са нултом крвном групом требало би да избегавају кофеин и алкохол. Кофеин може бити нарочито штетан јер подиже ниво адреналина који је ионако већ висок код људи са нултом крвном групом. Препоручује им се физичка активност 3 до 4 пута седмично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas