· · Коментари: 0
АНАЛИЗА

Најпознатији психијатар на свету ЈЕДНОМ РЕЧЕНИЦОМ је откривао ГЛУПЕ ЉУДЕ! Ево како! (ФОТО)

Сигмунд Фројд, најпознатији психијатар и отац психоанализе оставио нам је генијалне мудрости и изреке за сва времена.

1600254990_Captureq.JPG
Фото: Пиксабеј

Међу њима, ту је и лекција коју свако треба да запамти – како да препознате глупе људе!

Сигмунд Фројд, најпознатији психијатар и отац психоанализе оставио нам је генијалне мудрости и изреке за сва времена. Међу њима, ту је и лекција коју свако треба да запамти – како да препознате глупе људе!

Легендарни психијатар је људску глупост откривао веома брзо, а како и ви да их откријете, саветује у једној јединој реченици:- Први знак људске глупости је потпуно одсуство стида – рекао је Фројд.

Прочитајте још: Наш народ каже "ДОБАР и ЛУД", али то је велика заблуда: Научници доказали да ли је боље бити ДОБАР или ЛОШ

Фото: Пиксабеј

Дакле, када се нађете у ситуацији да вас је срамота због туђег понашања или изјаве, или се чудите неким сулудим поступцима – одмах знате са ким имате посла.

Ако вас не цене, немојте се доказивати – будите то што јесте! Није проблем у вама, у њима је. Немојте због тога спуштати своје критеријуме и радити све што они пожеле, изигравати њиховог кловна. Верујте да ће вас у једном тренутку искористити, то је у људима. Када им дате један прст – они узимају целу руку.

Прочитајте још: Несвакидашњи догађај: Како се МЕДВЕД се са кутијом на глави нашао на БАНДЕРИ (ВИДЕО)

На крају вас због свега заиста више неће нити ценити, па ће све то што сте учинили и прошли бити узалуд. Ако вас не цене немојте се доказивати – будите то што јесте. Немојте спуштати цену свога достојанства ради стицања поверења, нећете га ионако добити.

Ако вам не верују – немојте им доказивати и правдати се шта радите, како радите, зашто радите. Кад не желе веровати – неће. Искористиће то за неке лоше намере. Довољно је да останете верни себи упркос свему и видећете како ће се ствари након неког времена саме мењати. Али не очекујте промене преко ноћи.

Прочитајте још: ЈЕДНОСТАВАН савет да брзо и лако ЗАСПИТЕ

Прави људи ће пре или касније открити вашу вредност. Када пронађете такве људе држите их као кап воде на длану, а остале занемарите. Ваше очи неће одмах приметити вредност таквих људи, али једном када их препознате немојте допустити да вас ишта од њих одвуче. Када ви постанете најбоља верзија себе онда ће се појавити људи чија ће присутност постати права аванутра заједничког живљења. Тада ће ваш заједнички живот постати оно што сте одувек желели.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.