· · Коментари: 0
ШОПИНГ

Највеће онлајн ПРЕВАРЕ су пред празнике, ЗОРАН платио камеру добио држач за миша (ВИДЕО)

Београђанин купио камеру за 30 евра, а добио држач за миша који кошта 10 динара.

Спремате се за венчање и на интернету сте видели венчани из снова. Поручите је и платите. Две недеље касније стигне ужас од венчанице! Шта би урадили у том тренутку?

Прочитајте још: Тик Токер представио најгори стан у Њујорку ... Кошта 1.650 долара месечно са заједничким купатилом! (ВИДЕО)

Многи су се "опекли" са онлајн куповином и свако ко редовно купује, бар, једном је добио оно што није очекивао. У очају, такви људи једино што могу да ураде је да слику преваре објаве на друштвеним мрежама.

Зоран је платио камеру и стигао му је пакет...

Рецимо, наш суграђанин Зоран Тошић поручио је камеру, платио и убрзо је стигао пакет.

- Уместо камере која је коштала 30 евра, добио сам држач за миша за компјутер која кошта 10 динара - каже Београђанин Зоран Тошић.

Највише превара је уочи великих празника!
Нереална цена
Све што је нереалне цене је превара. Рецимо, у пролеће се  често нуди косачица са седиштем за 105 евра са доставом. Све су то преваре.

Он има искуства у онлајн куповини и купио је много добрих ствари по повољним ценама. Међутим, он  каже да највише превара има уочи великих празника, попут "црног петка", Нове године, Божића, а управо иду Дан заљубљених и 8. март када многи мушкарци пожеле да обрадују лепши пол. 

- Уочи празника шансе да се "попије статва" су 99% - каже Зоран.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

- Хтео сам да купим прскалицу за прање аута под притиском и коштала је 30 евра. Платио сам и они су сутрадан и свих наредних дана непрестано покушавали да скину још по 30 евра. Блокирао сам рачун и морао сам да заменим картицу - сећа се Зоран.

Прочитајте још: Тик Токер представио најгори стан у Њујорку ... Кошта 1.650 долара месечно са заједничким купатилом! (ВИДЕО)

Мушкарци мисле да су проницљивији од жена, па су њихове преваре много веће и опасније, јер поручују скупље ствари. Они купују, не само фирмиране патике, већ и делове за кола и алате.

Прочитајте још: Пронађен најнеобичнији камен на свету: Истраживачи остали у шоку (ФОТО/ВИДЕО)

Међу преварама има и много смешних које су примаоце пакета засмејали до суза. Женске преваре се најчешће односе на гардеробу. Наиме, уколико се роба поручује из Азије често се величина не слаже са европским, а поготово америчким бројевима. Због тога се често дешава да жене купе венчаницу, а добију дечију хаљину.

Међутим, још чешће се за рекламу производа користи фотографија манекенке са лепим и квалитетним делом гардеробе, а у пакету се налази изгужвана хаљина од синтетике и без поставе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.